Další články

Barcelona opět řeší pozici trenéra, prezident zvažuje propuštění Xaviho

Jenom na několik týdnů dost možná vyřešila Barcelona otázku trenéra pro příští sezonu. Xavi během dubna vzal zpět své lednové rozhodnutí u týmu skončit, nyní si ale udělal mocného nepřítele slovy o finanční stránce a konkurenceschopnosti katalánského klubu.

Alaba odloží návrat na trávníky, obránce absolvoval další operaci

David Alaba je od poloviny prosince mimo hru a pobyt na marodce Realu Madrid si protáhne. Rakouský obránce má vážně zraněné levé koleno, nezahraje si na letošním mistrovství Evropy a vedle letní přípravy přijde i o úvod příštího ligového ročníku, tento týden se podrobil další operaci.

LaLiga - souhrn 36. kola: Barcelona si upevnila druhé místo

Barcelona si poradila se sestupující Almeríí a upevnila si druhou příčku. Atlético Madrid porazilo Getafe a dvě kola před koncem se přiblížilo dva body za třetí Gironu, která podlehla Villarrealu. Real Sociedad zdolal Valencii, která definitivně ztratila šanci na evropské poháry. Real Madrid v prvním domácím utkání po zisku titulu deklasoval Alavés. Opět nevyhrál Athletic, jenž nečekaně padl s Celtou Vigo.

Girona oslavila postup do Ligy mistrů, nemusí si ji ale zahrát. Proti jsou řády UEFA

Girona sice slaví historický úspěch, když si vybojovala právo startu v Lize mistrů. Nadšení však může vystřídat brzy velký bolehlav, účast v prestižní soutěži pro evropskou fotbalovou smetánku se může proměnit jen ve start v poháru číslo 2, tedy v Evropské lize. Investiční skupina City Football Group (CFG) a UEFA jednají o řešení, které by Manchesteru City i Gironě, kteří mají stejného vlastníka, umožnilo hrát Ligu mistrů. Informoval o tom server The Athletic.

Sevilla se rozloučí s legendou, s Navasem neprodlouží smlouvu. Španěl končit kariéru nechce

Ve středu si ve vloženém kole LaLigy připsal Jesús Navas svůj jubilejní 500. zápas v dresu Sevilly, jen o den později přitom andaluský klub vzkázal, že se po skončení sezóny se svou ikonou rozloučí. Osmatřicetiletý obránce má platnou smlouvu do konce června a spolupráce obnovena nebude. Končit kariéru nicméně údajně nemíní a chystá se ještě na novou výzvu.

Atlético Madrid v Lize mistrů podvanácté v řadě. Simeoneho těšila dobrá týmová práce

Atlético Madrid a Liga mistrů, to je spojení, které funguje nepřetržitě už jedenáct let. A bude tomu také pro následující ročník. Rozhodla o tom středeční výhra Colchoneros v LaLize na půdě Getafe, kde zářil především francouzský útočník Antoine Griezmann. K jeho hattricku se ovšem hostující lodivod Diego Simeone nechtěl úplně vyjadřovat. Mluvil o týmové práci.

LaLiga - preview 36. kola: Barca může odskočit Gironě

Girona v úterý nezvládla svůj duel s Villarrealem, toho přitom může k odskočení na druhé pozici využít nyní Barcelona, která vyzve venku sestupující výběr Almeríe. Real Betis si chce v souboji s Las Palmas upevnit postavení na příčkách zaručující pohárovou Evropu, to samé platí i v případě Realu Sociedad.

Krejčí může být rekordní posilou Girony, katalánský celek nabízí deset milionů eur

Ladislav Krejčí během letošního léta s největší pravděpodobností opustí Spartu a španělská média znovu spekulují o zájmu Girony. Tentokráte přinesla i konkrétní čísla, katalánský celek za letenského kapitána nabízí deset milionů eur.

LaLiga - souhrn 35. kola: Barcelona zpět na druhém místě

Barcelona zvládla dohrávku s Realem Sociedad a posunula se na druhé místo před Gironu, která pouze remizovala s Alavésem. Real Madrid i po mistrovských oslavách pokračuje ve skvělých výkonech a hladce vyhrál v Granadě. Villarreal si poradil se Sevillou a udržel se ve hře o evropské poháry. Mallorca se sobotní výhrou nad Las Palmas přiblížila k záchraně.

LaLiga - preview 35. kola: Barcelona proti Realu Sociedad

Barcelona se s Gironou přetahuje o druhou příčku a v pondělí dostane možnost předskočit katalánského rivala, potřebuje k tomu porazit Real Sociedad.

Tchouaméniho zranění se zhoršilo, prý přijde o finále Ligy mistrů. Stihne aspoň EURO?

Real Madrid porazil ve středu Bayern a postoupil do finále Ligy mistrů, radovat se z tohoto úspěchu ovšem úplně nemohl Aurélien Tchouaméni. Francouzský středopolař nastoupil do utkání s určitými zdravotními problémy, které ho podle informací francouzského sportovního listu L'Équipe vyřadí ze hry na tři až čtyři týdny. Španělský klub délku absence neupřesnil.

Cubarsí prožil snové jaro, v Barceloně si vysloužil tříletý kontrakt

Málokterý talentovaný hráč prožíval v rámci letošního ročníku takový vzestup jako právě Pau Cubarsí. Barcelona si přitom moc dobře uvědomuje, jakou tenhle teprve sedmnáctiletý stoper může mít budoucnost, a rozhodla se s ním uzavřít novou spolupráci. Nejmladší obránce, který kdy nastoupil do čtvrtfinále Ligy mistrů, sepsal v katalánském klubu smlouvu do roku 2027.

Chystá se v Paříži rozlučka s Mbappém? Ať jde do Saúdské Arábie, radil útočníkovi Desailly

Kylian Mbappé o tomto víkendu možná podstoupí poslední zápas v Parku princů. Má se totiž za to, že v létě dojde k jeho očekávanému přestupu do Realu Madrid, útočník PSG však ještě neučinil žádné prohlášení k tomuto kroku. Takový mu ovšem nedoporučuje Marcel Desailly. Bývalý francouzský reprezentant dokonce vzkazuje, aby Mbappé odešel do Saúdské Arábie.

LaLiga - souhrn 34. kola: Real Madrid slaví mistrovský titul

Real Madrid porazil Cádiz a slaví zisk titulu, k čemuž mu pomohla večerní výhra Girony nad Barcelonou. Největší překvapení letošního ročníku LaLigy v katalánském derby otočilo nepříznivý stav a triumfem 4:k se udrželo nad Blaugranas. Atlético Madrid veze body z Mallorcy, čímž si upevnilo čtvrtou pozici.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele