Názory a komentáře

Další články

Palmer podle dat: Hvězda Chelsea si podmanila anglický duben a dává vzpomenout na Lamparda

Tenhle přestup loni v létě udivil. Jednak tím, že jeden anglický velkoklub pustil talentovaného fotbalistu jinému, za druhé tím, že záložník Cole Palmer (21) vyměnil úspěchy zavalený Manchester City za rozklíženou Chelsea. Udělal dobře.

Ozvěny z Bundesligy: Hecíř a elegán. Dva dánští trenéři navazují na tradici

Bo Henriksen a Jess Thorup. Dva Dánové, kteří v Bundeslize pracují na své pověsti. Rozhodně však nejsou prvními takovými. Do německého fotbalu se přes Jutský poloostrov a okolní ostrovy proniká poměrně často.

Rekordman Trpišovský aneb Události 30. kola FORTUNA:LIGY

Základní část letošního ročníku FORTUNA:LIGY je minulostí. Týmy se tak rozdělily do tří skupin, ve kterých odehrají nástavbu. Ale zpět ke 30. kolu. Pražskou Spartu hnalo za výhrou v Olomouci 4500 fanoušků, kteří mohli oslavit vítězství 4:1. Viktoria Plzeň vyhrála s Teplicemi 3:0.

PSG znovu opanovalo Ligue 1. Pět důvodů, které vedly k úspěšné obhajobě

Po 31 zápasech a 70 bodech se Paris Saint-Germain stalo mistrem Francie, když AS Monaco v neděli prohrálo s Lyonem. Na úspěchu se z velké části podílely změny v kádru a ve vedení, ale nebylo to pouze o tom.

Ozvěny z Bundesligy: Zase do Evropy. Může se Frankfurt ještě zlepšit?

Pět z posledních šesti sezón strávil Frankfurt v pohárové Evropě. A zdá se, že "Orli” budou kontinentem plachtit taky v následujícím ročníku. Jak vypadá hesenský recept na úspěch?

Kouzelník Eze a výhružka Nottinghamu: 34. kolo Premier League v kostce

Když je fit a má do fotbalu chuť, je radost ho sledovat. Eberechi Eze o víkendu exceloval, s lehkostí sobě vlastní režíroval pětigólový koncert Crystalu Palace v utkání s West Hamem a mimo jiné se připomněl reprezentačnímu trenérovi Albionu Garethu Southgateovi. Zcela opačné emoce vstřebávali hráči Nottinghamu po porážce na stadionu Evertonu. Vedení Forest navíc krátce nato vzneslo stížnost, která v historii soutěže nemá obdoby.

Sparta jako vítěz základní části aneb Události 29. kola FORTUNA:LIGY

Další ztrátu pražské Slavie přineslo 29. kolo FORTUNA:LIGY. Sešívaní totiž doma v Edenu pouze remizovali se Sigmou Olomouc 2:2, a tak darovali první místo po základní části Spartě, která svůj domácí zápas s Baníkem Ostrava zvládla i přes nervózní závěr vítězně 4:3.

Fantasy Boost: Kapitán Palmer zničil konkurenci, hitem DGW je Eze

Fenomenální výkon Colea Palmera v utkání s Evertonem rozjásal příznivce na Stamford Bridge, ale mimo jiné i Marka Rybáře, nejlepšího stratéga ve Fantasy minilize na našem webu. Ten svěřil snajprovi Chelsea kapitánskou pásku, z čehož rezultovalo 52 bodů. Celkově zapsal 119 bodů a nechal za sebou všech 777 soupeřů.

Ozvěny z Bundesligy: Němečtí útočníci? Už jsou

Čerstvý mistr z Leverkusenu jistě dodá německému národnímu týmu několik reprezentantů. Žádný z nich se ovšem neobjeví v útoku. Na dlouhodobě palčivý post se tak vhodní zástupci musí hledat jinde. Naštěstí je jich zřejmě o něco víc než před nedávnem.

X faktor Palmer a střídání v čele: 33. kolo Premier League v kostce

Druhé dubnové utkání Chelsea na Stamford Bridge, druhé galapředstavení Colea Palmera. Po hattricku v dechberoucím šlágru s Manchesterem United se kometa sezony trefila čtyřikrát do sítě Evertonu a v tabulce kanonýrů dorovnala vedoucího Erlinga Haalanda z Manchesteru City. I norský snajpr o víkendu skóroval, ale větší radost měl bezesporu z faktu, že obhájci titulu využili porážek Arsenalu a Liverpoolu k posunu na první místo.

Fiorentina se na jaře trápí. Probudí se proti Plzni její nevýrazná ofenziva?

Fiorentina v prvním utkání s Plzní zklamala své fanoušky, kteří od ní očekávali mnohem lepší, progresivnější výkon. Faktem ale je, že momentálně se Fialky nenachází v dobrém rozpoložení. A ani poslední týden v italské lize nepřinesl mnoho změn k lepšímu. Využijí toho Západočeši ve čtvrteční odvetě ve Florencii?

Plzeň letos na pražská "S" umí aneb Události 28. kola FORTUNA:LIGY

Po 28. kole FORTUNA:LIGY se znovu měnilo pořadí na vrcholu tabulky. Sparta dokázala otočit zápas v Ďolíčku a zvítězila 3:1. Slávisté naopak nezvládli šlágr kola v Plzni, které podlehli 0:1. Překvapivě ztratil také Baník Ostrava, jenž pouze remizoval 2:2 doma s Karvinou.

ANALÝZA: Slavia v Plzni nebyla nebezpečná, Kopic obstál na wingbeku

Plzeňský trenér Miroslav Koubek potvrdil, že to na svého kolegu na lavičce Slavie Jindřicha Trpišovského umí a i podruhé v sezoně ho v lize porazil. Plzeň podala během pár dní další výborný obranný výkon a po Fiorentině odjel z Doosan Areny bez vstřeleného gólu i kloudné možnosti jej vstřelit další tým evropského formátu.

Fantasy Boost: Bandwagoner kraloval i bez přestupu, další DGW jsou za rohem

Určitě ten pocit znáte. Snažíte se vytvořit co nejlepší sestavu a v H2H souboji prohrajete s kamarádem, který na ni od minulého týdne ani nesáhl. Čas od času nastane i bizarní situace, kdy onen kamarád vyhraje celé kolo v naší minilize a nechá za sebou 776 soupeřů, což se podařilo stratégovi s pseudonymem Bandwagoner.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele