Previews

Další články

Niké liga - preview 8. kola nadstavby: O poháry i o záchranu

Košice se s Michalovcemi perou o přímou záchranu v nejvyšší soutěži, oba týmy počítají každý bod a zatím jich na svých kontech mají 24. Košice nyní čeká předehrávka na půdě Banské Bystrice.

Liga Portugal - preview 32. kola: Vizela je na hraně propasti

Vizela je nejhorším týmem sezony a po tomto kole může být zpečetěn její osud v nejvyšší soutěži, v páteční předehrávce potřebuje nutně bodovat proti Moreirense.

Eredivisie - preview 32. kola: Heerenveen chce napravit debakl

V pátečních předehrávkách se představí čtyři kluby pohybující se ve středu tabulky. Co napravovat má Heerenveen, minulý týden schytal debakl od PSV.

Bundesliga - preview 32. kola: Přidá Lipsko pátou výhru v řadě?

Německé kluby budou mít v příštím ročníku Ligy mistrů hned pět zástupců a po této stránce má splněno Lipsko. To se místo odrážení náporu Dortmundu může koncentrovat na atak třetího Stuttgartu, dostat se před něj může v pátek večer.

Serie A - preview 35. kola: Bologna před Juventus?

Bologna hájí čtvrté místo a v pátek večer se dokonce může posunout na třetí pozici před Juventus, v předehrávce k tomu potřebuje odvézt všechny body z Turína.

Ligue 1 - preview 32. kola: Lorient je ve složité situaci

Lorient kráčí od jedné porážky k druhé, propadl se na předposlední místo a sérii potřebuje nutně ukončit, proti bude RC Lens. V pátek jsou na programu trochu netradičně hned dvě předehrávky.

Premier League - preview 36. kola: Vrcholí boj o záchranu

Everton má po sérii výher jistou záchranu a tři kola před koncem si zajistil klidný závěr sezony, jinak je tomu v táboře Lutonu. Nováček je třetí od konce, v pátek večer potřebuje vyhrát.

Finále velkým lákadlem: Aston Villa i Olympiakos můžou zapsat historický úspěch

Posledním klubem, který drží prapor anglických celků na evropské scéně, je Aston Villa. Ta se popere o finále Konferenční ligy s Olympiakosem, který je naopak jediným účastníkem v pohárové Evropě z Řecka. Oba soupeři ovšem mají své další úkoly taktéž na domácím poli, a tak pro ně bude nejdůležitější, aby přepnuly co možná nejúčinněji do mezinárodního režimu.

"Fialky" po skalpu Plzně zkusí projít do finále přes belgické Bruggy

Italský klubový fotbal kromě úspěchů v Evropské lize (2 účastníci v semifinále) mají zástupce také v Konferenční lize - Fiorentina se v loňském ročníku této soutěže probojovala do finále a teď by chtěla vystoupat až na vrchol, mezi čtyřkou nejlepších bude jejím soupeřem belgický vyzyvatel Club Bruggy. Domácí celek je v tomto dvojzápase považován za mírného favorita, nicméně jednoduché to mít určitě nebude.

Marseille hostí přemožitele Liverpoolu, chce nakročit k postupu do finále

Letošní ročník Evropské ligy došel do své semifinálové fáze a kromě pikantního střetnutí mezi německým Leverkusenem a italským AS Římem je na programu také druhý duel mezi francouzským zástupcem z Marseille a jiným italským klubem Atalantou Bergamo. Za mírného favorita je považován výběr z Apeninského poloostrova, nicméně ani Olympique není bez šance oprášit zašlou slávu po dlouhých letech.

Římany po roce opět navštíví Bayer, který v sezoně ještě ani jednou neprohrál

AS Řím touží napravit pokažené finále v Budapešti, které prohrálo s favorizovanou Sevillou, jenže ještě před duelem v Dublinu se musí popasovat s asi největším favoritem Evropské ligy. Do Věčného města opět zavítá Bayer Leverkusen, momentálně neporažený šampion německé Bundesligy.

Dortmund vyzve v prvním semifinále čerstvého francouzského mistra PSG

Po vzájemném setkání v základní skupině Ligy mistrů se Borussia Dortmund a Paris Saint-Germain setkávají v semifinále milionářské soutěže. Před prvním utkáním v Německu jsou šance zcela vyrovnané, ale v lepším rozpoložení jsou hosté z Francie, kteří o víkendu oslavili třetí ligový titul v řadě.

Allianz Arena hostí souboj dvou anglických katů. Bayern přivítá Real Madrid

Bavorského giganta Bayern Mnichov pojí s nejúspěšnějším mužstvem historie Ligy mistrů Realem Madrid několik věcí. Jednou z nich je fakt, že oba kluby ve čtvrtfinále porazily anglické týmy. Dalším je skutečnost, že právě Bayern Mnichov se proti Realu Madrid postaví a zkusí zachránit nepovedenou sezonu, kterou prožívá.

Liga Portugal - preview 31. kola: Nováčkovský souboj

Estrela Amadora v dohrávce Ligy Portugal poměří síly s Farense. Oba celky potřebují v nováčkovském souboji, hostitelé se drží těsně nad pásmem sestupu, zatímco soupeř má jenom o dva body více.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele