Aktuality

Další články

Druholigová Wisla ovládla Polský pohár. Dříve nic výjimečného, dnes v předních ligách rarita

Nečekané rozuzlení dostalo letošní vydání Polského poháru, v němž si první trofej po třinácti letech připsala krakovská Wisla. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby nešlo o druholigový celek. Zatímco v minulém století se takováto překvapení děla běžně, v posledních letech jde o skutečnou vzácnost.

Měl jsem dát více gólů, šancí jsem zahodil hodně, sype si Jackson popel na hlavu

Chelsea neprožívá povedenou sezonu a svým způsobem je pod tím podepsán i Nicolas Jackson. Senegalský útočník měl mít na starosti střílení branek a v tomto směru opakovaně selhal, sám si je nedostatků moc dobře vědom.

Hernándeze čeká dlouhá pauza, znovu si přetrhl přední zkřížený vaz

PSG prohrálo v Dortmundu a v domácí odvetě semifinále Ligy mistrů bude dotahovat jednobrankové manko, na trávníku u toho navíc nebude Lucas Hernández. Obránce čeká dlouhá pauza, včera večer si poranil levé koleno a podrobné vyšetření odhalilo přetržený přední zkřížený vaz.

Tonali dostal v Anglii za sázky podmíněný distanc na dva měsíce

Italský záložník Sandro Tonali z Newcastlu dostal dvouměsíční podmíněný distanc za porušení pravidel anglické Fotbalové asociace (FA) o sázení. Třiadvacetiletý fotbalista musí také zaplatit pokutu 20.000 liber (584 tisíc korun) a FA ho před dalším porušením pravidel varovala.

Německé kluby dorovnaly italské, v Lize mistrů budou mít pět zástupců

Po špatných výkonech anglických týmů v evropských soutěžích si Premier League nezajistila dodatečné místo zajišťující přímý postup do Ligy mistrů. Díky středeční výhře Borussie Dortmund 1:0 nad PSG tak druhé extra místo po Itálii putuje do německé Bundesligy.

Slavia prodloužila smlouvu s reprezentantem do 21 let Halinským

Slavia prodloužila smlouvu s reprezentantem do 21 let Denisem Halinským. Dvacetiletý obránce, který aktuálně hostuje v jiném prvoligovém celku Pardubicích, se pražskému klubu nově upsal do 30. června 2026. Vršovičtí o tom informovali na svém webu.

Remeš je bez trenéra, na základě vzájemné dohody se s týmem loučí Still

Remeš je tři kola před koncem letošní sezony Ligue 1 stále ve hře o evropské poháry, i tak dochází ke změně na lavičce francouzského klubu. Ve funkci trenéra končí Will Still.

De Gea po roce bez angažmá vyhlíží návrat, prioritou je španělská liga

David De Gea patřil mezi nejlepší brankáře planety, poslední roky v Manchesteru United se mu ale nepovedly podle představ a už skoro rok je bez angažmá. 33letý brankář plánuje návrat, v ideálním případě pak do španělské nejvyšší soutěže.

Parma se po třech letech vrací mezi elitu, k postupu gratuloval i Buffon

Druhá nejvyšší italská soutěž před sebou má poslední dvě kola a po včerejším programu je znám první postupující do Serie A. Mezi elitu se vrací Parma, jedním z prvních gratulantů k postupu byl legendární brankář Gianluigi Buffon.

Lockyer se smiřuje s koncem kariéry, šance na návrat se ale ještě nevzdává

Velšský fotbalista Tom Lockyer (29) utrpěl minulý rok v prosinci při zápase Premier League zástavu srdce. Tehdejší kapitán Lutonu uvedl, že je smířený s předpokládaným koncem kariéry.

Další komplikace pro Bayern, ne mu řekl rovněž Rangnick

Bayern Mnichov je dlouhodobým vládcem německé klubové scény, aktuálně si ale zvyká na zcela novou situaci. Bavorský celek letos neobhájí mistrovský titul a navíc se mu nedaří při jednáních, odmítl ho už třetí trenér.

Pařížané narazili na Žlutou zeď, také Dortmund podle Füllkruga hodně trpěl

Útočník Niclas Füllkrug ujistil, že fotbalisté Dortmundu zůstávají pokorní, i když v prvním zápase semifinále Ligy mistrů doma porazili Paris St. Germain 1:0. Právě německý reprezentant se gólem postaral o to, že Borussia má proti favoritovi zatím do londýnského finále o něco blíže.

Schick po návratu do Říma: Chceme se pomstít za loňské vyřazení

Před rokem musel Bayer Leverkusen strávit trpké vyřazení od AS Řím v semifinále Evropské ligy, v této sezoně stále neporažený klub nyní věří v nápravu. Ve čtvrtek večer zahájí bundesligový mistr dvojzápas v Římě a útočník Patrik Schick se těší nejen na odplatu, ale i na setkání s bývalými spoluhráči. Dres AS oblékal od léta 2017 dva roky.

Klose se chce vrátit k práci trenéra. Nevybírám si, vezmu cokoli, prohlásil

Zpátky na lavičku se hodlá vrátit Miroslav Klose, který čeká na nové angažmá od března 2023, kdy skončil v Altachu. Bývalý německý reprezentant, jenž momentálně pracuje jako televizní expert, nemá preference, ostatně se nechal slyšet, že vezme jakoukoli nabídku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele