22. kolo
06.03.2016 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Spartak Myjava - FK Senica 0:0

Derby na Kopaniciach víťaza neprinieslo, diváci vo vyrovnanom dueli dokonca nevideli ani jeden gól. Veľa to pre oba tímy teda nerieši, oba celky môže tešiť aspoň neprehra proti najväčšiemu rivalovi.

Aj keď derby favorita nemá, viac sa očakávalo v tomto zápse od Myjavy. Predsa len sa nachádza vyššie a domáce prostredie môže zohrať v týchto meraniach síl významnú rolu. Najprv to skúšal Daniel, no mieril nad bránu, potom sa po dvadsiatich minútach zastreľoval Sládek, po sľubnej akcii však namieril len do bočnej siete. Hráči si v chladnom počasí nevedeli presnejšie prihrať, nepresnosti panovali na oboch stranách. Opäť na domácej strane sa v útoku prezentoval kanonier Sládek, ale skóre neotvoril ani po polhodine hry. Pekár neuspel ani z priameho kopu a keď sa k slovu dostali aj hostia v podobe Mehremiča, šlo to nad.

Polčas teda gól nepriniesol a diváci túžobne očakávali gólostroj svojich miláčikov. No márne. Podobne to bolo aj po prestávke, pretože hre na oboch stranách chýbala myšlienka a najmä Sládekovi aj šťastie v zakončení. Neuspel totiž so svojou šancou ani v 55. minúte, tentoraz hlavičkoval nepresne. Po hodine hry mal šancu na kopačke Hromada, ale brankára neprekonal. Okolo hodiny hry to žilo na oboch stranách a gól visel vo vzduchu, no vyznamenávali sa najmä brankári. Šulla takto nedovolil skórovať Danielovi ani štvrťhodinu pred koncom a nepochodil ani Kóňa niečo neskôr. Hostia mohli dať zásah v samom závere, ale Krčovu ranu Hruška zneškodnil. Tímy si tak body podelili, premenených šancí sa diváci nedočkali. V tabuľke to veľa nerieši ani pre jeden celok.

Autor: Ľubomír Hudačko

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1338 divakov

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele