30. kolo
10.05.2014 17:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Spartak Myjava - MFK Košice 0:1

Východniarom Myjava sedí! Svedčí o tom ich ďalšia výhra na kopaniciach, kde si vybojovali tri body tentoraz proti miestnemu Spartaku. Rozhodol o tom v samotnom závere zápasu Viazanko a zabezpečil svojmu tímu posun na 5. miesto, práve pred Myjavu.

Diváci nemali v prvej štyridsaťpäťminútovke veľa dôvodov na radosť, futbalovú krásu by z trávnika hľadali len márne. Aktívnejšie pôsobili hráči Košíc, neraz sa do strely opreli práve ich opory. Avšak smerovali mimo brány, strely hosťujúcich hráčov Ostojiča v 23.minúte a Viazanka o desať minút na to. Už po polhodine hry prudko pálil Djodjevič, Solnička vyboxoval a v sľubnej pozícii sa ocitol následne Sekulić, avšak, neporadil si v koncovke a mieril privysoko. Domáci po prvýkrát nebezpečne pohrozili až v 42. minúte., keď Tofiloského preveril Pekár. V plnom závere polčasu mal šancu aj Šulek, ale Tofiloski si poradil a nedopustil zmenu skóre. Po prvom dejstve tak diváci gól nevideli.

Nádej na lepšie a krajšie akcie dávali hráči po zmene strán, svedčil o tom rýchlejší pohyb a sľubnejšie úniky. Po piatich minútach hry sa k strele dostal Pačinda, ale pozorný Solnička mu nedovolil vedúci gól. O osem minút neskôr ten istý hráč našiel nabiehajúceho Viazanka, ktorý zblízka strelou z prvej rozvlnil len bočnú sieť. Dlho sa hralo bez aktivity na jednej či druhej strane a šancí bolo pramálo. Až päť minút pred koncom mohol misky váh na košickú stranu nakloniť Skvašík, ale mieril len do stredu. Nepochodil ani vo výbornej šanci Haskič, proti bol opäť skvelý Solnička. O všetkom napokon rozhodol v závere Viazanko. Loptu napálil nekompromisne, čím nedal šancu brankárovi a zariadil posun svojho tímu na 5. miesto, práve o bod pred Myjavu!

Autor: Ľubomír Hudačko

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele