22. kolo
01.04.2014 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Spartak Myjava - FC Zlaté Moravce 0:0

Ak ste zápas na Myjave, kde domáci Spartak bojoval o body s ViOnom nevideli, o nič ste neprišli. Nudný duel skončil bez gólov, pozitívne je tak aspoň to, že sa konečne tabuľka ligy skompletizovala.

Pre oba tímy to nič podstatné neznamená, po bode si síce pripísali, ale keďže bol odstup medzi nimi trojbodový a sú susedia v tabuľke, všetko ostalo po starom. V úvode zápasu boli aktívnejší domáci hráči a prvé vážne ohrozenie brány Kuciaka prišlo v 9. minúte, keď priamy kop Bruška skončil na brvne. V 21. minúte sa v dobrej pozícii ocitol Pekár, jeho strela z hranice 16-tky bola napokon zblokovaná. Hra sa postupne vyrovnala a hostia po prvýkrát zamierili medzi tri žrde v 32. minúte po priamom kope Babica. O šesť minút neskôr. prišla dosiaľ najvážnejšia šanca Zlatých Moraviec, Kováč poslal center pred bránu, kde nekrytý Pavelka ale hlavičkoval mimo nej. V 40. minúte zakončoval Černáček po rohovom kope, avšak nad bránu. Do listiny strelcov sa nezapísal ani v závere polčasu Orávik, ktorý pekne prešiel dopredu, ale mieril iba tam, kde číhal Solnička. Bol pripravený a zmenu skóre nedopustil.

Už aj lepšia návšteva sa nielen v tejto sezóne na Myjave prišla pozrieť na zápas domáceho klubu, ale ani po zmene strán to od ich miláčikov nebolo ono. Prím vpredu nehrali ani ViOn, hoci V 51. minúte sa dobre zapracoval pred 16-tkou Pavelka, napokon zakončoval tesne mimo brány. O 2 minúty odpovedal Pekár strelou z dvadsiatich metrov, Kuciak si s ňou poradil. V 57. minúte vyslal štipľavú ranu Chren, ktorú Solnička napokon s námahou vyškriabal mimo brány. Následne urobil chybu Černáček, lopty sa zmocnil Szabó, do čistej šance prihral Mazánovi, no ten zblízka prestrelil. V 85.minúte ešte zakončoval Charizopulos, ale ani on úspešný nebol. Duel sa tak skončil bez gólov a preto sa nič významné v tabuľke neudialo. Tímy si za výkon zaslúžili naozaj maximálne bod, alebo možno aj to nie. Na prvého apríla to bol slabý žart.

Autor: Ľubomír Hudačko

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele