13. kolo
05.10.2013 14:30 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Myjava na domácej pôde deklasovala Nitru

Myjava si v 13. kole Corgoň ligy pripísala jednoznačné víťazstvo, keďže na domácej pôde deklasovala Nitru vysoko 4:0.

Prvýkrát v stretnutí zaujala Pekárova strela z 5. minúty, ktorú však Perniš kryl. O tri minúty na druhej strane z priameho kopu pohrozil Cléber, ale jeho pokus Solnička zneškodnil. Následne sa hra presunula do stredu poľa, kde sa mužstvá snažili kombinovať. Obe mužstvá zamestnávali brankárov, ale iba nedôraznými strelami často z veľkej diaľky. Zaujala až situácia v závere prvého polčasu, kedy tesne vedľa zakončoval domáci stopér Černáček po priamom kope.

V druhom polčase sme už nevideli vyrovnaný futbal, keďže iniciatívu preberala podstatne aktívnejšia Myjava. Kopaničiari sa z úvodného zásahu radovali tesne po hodine hry, kedy nariadenú jedenástku premenil Štefan Pekár - 1:0. Zaskočení Nitrania inkasovali okamžite druhý úder už o dve minúty neskôr. O presný zásah sa postaral Milan Ferenčík, ktorý skvele zblokoval Danielovu strelu za chrbát Perniša - 2:0. V nasledujúcich minútach domáci kontrolovali priebeh duelu a svoje vedenie zvýšili v závere zápasu hneď dvojnásobne. V 84. minúte sa po skutočne nádhernej kombinačnej akcii presadil stopér Roman Častulín - 3:0. Štvrtý gól si hostia strelili v podstate sami, po obrovskom nedorozumení sa vlastným gólom prezentoval Marek Dubeň, ktorý svojou malou domov prekvapil Perniša - 4:0.

Autor: Filip Kubaliak

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele