31. kolo
17.05.2014 17:30 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

Ružomberok deklasoval Myjavu

Ružomberok si na domácej pôde v 31. kole Corgoň ligy jednoznačne poradil s Myjavou. Tá inkasovala na Liptove nepríjemný debakel 0:5.

Úvod zápasu bol pomerne pokojný. Obaja aktéri sa samozrejme snažili o strelenie gólu, no v ofenzíve sa im spočiatku nedarilo nič vážnejšie vymyslieť. Zmena nastala v polovici polčasu, kedy sa do sľubnej šance dostal Zreľák. Mládežnícky reprezentant Slovenska sa však v solídnej pozícii nepresadil. Ruža mala v týchto momentoch prevahu, ktorú mohla zúročiť v 29. minúte. Vtedy sa do úniku rútil Bartoš, no ten zoči-voči Belicovi neuspel. O šesť minút neskôr to už zverencom Jozefa Chovanca vyšlo. Po skvelej akcii Luptáka sa gólom prezentoval Adam Zreľák - 1:0. Kopaničiari vzápätí nepríjemne pohrozili zo štandardky, no Kováč si čisté konto napokon postrážil. V závere prvého polčasu sa Liptákom podarilo zvýšiť skóre. O gól do šatne sa postaral Bartoš, ktorý v sľubnej šanci zachoval chladnú hlavu a pekným lobom prekonal Belica - 2:0.

Ružomberok zachytil úvod druhého polčasu ako z najlepšieho sna. Síce sa najprv Bartoš nepresadil, no v 49. minúte sa už domáci priaznivci mohli tešiť z tretieho zásahu. O ten sa postaral druhým gólom Zreľák, ktorý krížnou strelou nedal Belicovi žiadnu šancu - 3:0. Ďalší úder dostali Myjavčania už o dve minúty, kedy peknú akciu domácich zakončil Mário Almaský - 4:0. Tento priebeh hostí poriadne zaskočil, no postupne sa dávali dokopy. Mimoriadne nepriaznivé skóre pre hostí mohol v 70. minúte znížiť Pekár, no jeho strela tesne minula Kováčovu bránku. Za túto nepremenenú šancu ich MFK potrestal už o dve minúty. Vtedy svoj hetrik zavŕšil Adam Zreľák, ktorý svoj strelecký inštinkt potvrdil aj v tomto momente - 5:0. Domáci hráči v závere zápasu kontrolovali vedenie, no hostia im aktívnou hrou občas robili problémy. Myjave sa však čestný gól nepodarilo streliť a zápas sa teda skončil jednoznačným víťazstvom 5:0 pre Ružomberok.

Autor: Filip Kubaliak

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele