2. kolo
20.07.2013 19:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Nitra - Spartak Myjava 0:1

Nitrania pokračujú v nepriaznivých výsledkoch na domácom trávniku, tentoraz podľahli Spartaku Myjava. Jediný gól strelil Šulek. Pre domácich je to už druhá prehra v 2. kole, Kopaničiari si víťazstvom napravili chuť po minulotýždňovej vysokej prehre.

Aj hráči spod Zobora mali minulé kolo nepríjemný debakel na konte, čo chceli, samozrejme, zápasom pred vlastnými fanúšikmi odčiniť. Už v 5. minúte však boli blízko prvému inkasovanému gólu. Z ničoho nič sa za obranu dostal Pekár, ale vybehnutého Chudého neprekonal či nepreloboval. Nastrelil loptu len do jeho nôh. Škrt cez rozpočet potom urobil svojmu zamestnávateľovi Kukoľ. Prvú žltú dostal už na začiatku duelu, po pár minútach si vypýtal druhú a šiel predčasne pod sprchy. Na ukazovateli svietila len 22. minúta. Na opačnej strane posielal do vápna prudký a dobrý center Cléber, ale nikto z jeho spoluhráčov jeho úmysel nepochopil a včas do ohňa nenabehol. Obrana si so všetkým nepríjemným poradila. Nitrania boli v koncovke bezzubí a nedarilo sa im dotiahnuť sľubne sa rozvíjajúcu akciu do konca. Nepríjemnú strelu potom prezentoval pred Chudým Siva, ale z otočky mieril vedľa. Veľmi pekný center po polhodine hry predviedol Hála a našiel Ševčíka. Aj keď brankára prekonal, loptu zastavilo brvno a preto sa skóre nemenilo. V 39. minúte vypálil z veľkej diaľky Šulek, Chudého však neprekvapil.

Po prestávke sa do brejku rútil kapitán Kaspřák. Našiel rozbehnutého Clébera, ten priťukol Ševčíkovi, ale prudký projektil Solnička vyboxoval preč. Presadila sa tak z ničoho nič Myjava. Dlhokánsky center Bruška z rohu našiel na zadnej žrdi Šuleka a nádherným volejom nedal šancu brankárovi ani obrancom na čiare - 0:1. Nitrania teda namiesto toho, aby potrestali súperovu početnú nevýhodu sami inkasovali a zarobili si na problémy. Po hodine hry mohlo byť pre domácich ešte horšie. Nedôsledná obrana nechala preniknúť súpera až do vápna, kde sa v dobrej pozícii ocitol Pekár. Mieril však technickou strelou vysoko nad. Nitra hrala stále presilovku, ale vyzeralo to, ako keby to bolo naopak. Brániť musel aj Cléber, dobrú šancu hostí pre zmenu zahodil po centri z ľavej strany volejom vedľa Kosík. Nitra hrozila sporadicky a pôsobila bezradne. Myjavčania sa dostávali do otvorenej obrany čoraz častejšie, čo takmer v 77. minúte využil Daniel. Mieril však vedľa, hoci sa pohral s brankárom. Tečom mimo brány ešte pomohol Kolmokov. Poslednú šancu v zápase mal pár minút pred koncom Cleber. Center z pravej strany sa dostal až k nemu, ale tiesnený zakončil tesne vedľa. Aj preto Nitra prehral aj druhý zápas.

Autor: Ľubomír Hudačko

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
freakmarena19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
freakmarena19

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele