33. kolo
26.05.2013 17:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Kopaničiari si vezú tri body z Liptova!

Ladislav Šimčo nezažil na lavičke Ružomberka peknú rozlúčku, keďže jeho zverenci v poslednom kole na domácej pôde podľahli nováčikovi z Myjavy 0:1.

Síce tento zápas sledovalo iba 1233 divákov, ako-takú atmosféru vytvárali fankluby na oboch stranách. Súboj mužstiev mal od úvodu slušný náboj, no na vážnejšiu šancu sme čakali vyše polhodiny. V 31. minúte získal loptu po chybe v strede poľa Ďubek, ktorý z diaľky chcel okamžite prehodiť vybehnutého Székelyho. Brankár Myjavy, ktorý chytal vôbec v premiérovom ligovom zápase, však mal obrovské šťastie, keďže lopta tesne preletela ponad brvno. V závere prvého polčasu mal obrovskú príležitosť znova Ďubek, no kapitán Ružomberka na pekný center z pravej strany už nedočiahol. Diváci sa teda v prvom polčase gólu nedočkali.

Druhý polčas začal znova aktívne, najmä z domácej strany. Ružomberok mal aj prvú vážnejšiu šancu, ktorá sa zrodila v 56. minúte. Vtedy sa ďalekonosnou strelou prezentoval Štefan Pekár, ktorého pokus tesne minul Székelyho bránu. Tesne po hodine hry nacentroval Ďubek na Greššáka, ktorý však nedokázal dopraviť loptu do siete. Domáci pykali za nepremenené šance v 65. minúte. Myjava sa totiž ujala vedenia, keďže po Sládkovej prihrávke skóroval Pavol Kosík - 0:1. O dve minúty neskôr mohol vyrovnať Lovás, no domáci útočník síce obišiel aj gólmana, no jeho strelu v hodine dvanástej zblokoval Častulín. V 76. minúte mohol víťazstvo nováčika poistiť Sládek, no najlepší strelec Spartaka mieril nad bránu. Ružomberok sa v záverečných minútach snažil o vyrovnanie, no to sa im vybojovať už nepodarilo. Myjava potvrdila svoju skvelú formu na súperových ihriskách a v poslednom kole zvíťazila na Liptove 1:0.

Autor: Filip Kubaliak

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele