Informace

  • Celé jméno
    Ivan Hašek
  • Výška
    171 cm
  • Datum narození
    06.09.1963
  • Váha
    65 kg
  • Pozice
    záložník

Národnost

  • Česko

Klub

  • ukončil kariéru

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Československo
5
450
1
0
0
0
1
0
0
Česko
1
90
0
0
0
0
0
0
0

Články

Haška čekají dva dny volna, stráví je s rodinou. O základní sestavě nemá jasno

Trenér české reprezentace Ivan Hašek po vítězné generálce proti Severní Makedonii ještě nemá úplně jasno o zahajovací jedenáctce, s níž vyrukuje příští úterý v prvním utkání na mistrovství Evropy proti Portugalsku. Připustil, že s kolegy vybírají z více hráčů, kteří si řekli o základní sestavu.

Hašek k Sadílkově zranění: Byla to prostě nešťastná náhoda, je to pro nás poučení

Michal Sadílek se v sobotu na soustředění reprezentace v Rakousku nezranil na kole, jak původně uvedlo vedení národního týmu, ale při jízdě na tříkolce. Pětadvacetiletý záložník kvůli tržné ráně v oblasti bérce na poslední chvíli přišel o účast na nadcházejícím mistrovství Evropy. Trenér Ivan Hašek odmítl, že by jeho svěřenec jakkoliv porušil týmová pravidla, aktivitu měl povolenou. Zároveň na tiskové konferenci po dnešní vítězné generálce se Severní Makedonií zdůraznil, že na tříkolce ve Schladmingu jezdily i desetileté děti.

Je jedno, kdo s kým hraje, my chceme postoupit, vzkazoval Hašek

Reprezentační trenér Ivan Hašek o čtvrtečním losu čtvrtého ročníku Ligy národů řekl, že národní tým musí mít za cíl postup a návrat do elitní Ligy A. Češi se ve skupině B1 kromě Gruzie utkají s Ukrajinou a Albánií, s nimiž mají z posledních zápasů negativní bilanci.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele