Hély rezignoval na post trenéra Sochaux

25.09.2013, 23:28
Aktuality
Sochaux vstoupilo do nové sezóny prachbídně a svoji formu potvrdilo i dnešním výpraskem 1:5, který utržilo na hřišti nováčka z Guingampu. Důsledky ze špatných výsledků následně vyvodil sám trenér Éric Hély, který pár minut po utkání na svoji pozici rezignoval...

Les Lionceaux po sedmi kolech zůstávají jediným týmem francouzské Ligue 1, který dosud nedokázal zvítězit. Zatím na své konto získali jen dva body a do příštího důležitého zápasu proti předposlednímu Valenciennes už tým povede jiný trenér.

Ten dosavadní Éric Hély se pár minut po zápase sešel s klubovým prezidentem Laurentem Pernetem a předal mu rezignaci. U prvního mužstva FCSM působil od března roku 2012, předtím sedm let vedl rezervu.

"Je to už dvacet měsíců, kdy jsem po boku svého trenérského týmu, hráčů a členů vedení bojoval. Dvakrát jsem klub zachránil před sestupem, ale dnes jsem v zájmu klubu předal svým nadřízeným mou rezignaci," prohlásil osmačtyřicetiletý kouč.

Autor: Petr Vaněček / lequipe.fr

Komentáře (3)

Přidat komentář
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda Sošo

Reagovat
FORZAMILAN

Hmm, strašně zajímavý, stačila expreska

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele