Ronaldo poprvé není v nominaci na cenu FIFA pro nejlepšího fotbalistu roku

Dvojnásobný vítěz Cristiano Ronaldo se poprvé nebude ucházet o cenu The Best pro nejlepšího fotbalistu roku podle FIFA. Experti portugalského útočníka nezařadili ani do úvodní čtrnáctičlenné nominace.

Liga nic nedělá proti rasismu fanoušků, stěžuje si útočník Realu Vinícius

Brazilský útočník Vinícius z Realu Madrid si stěžuje, že vedení španělské fotbalové ligy nic nedělá proti rasismu na stadionech. Videa na sociálních sítích ukázala, že dvaadvacetiletý hráč po pátečním utkání ve Valladolidu čelil urážkám fanoušků, kteří po něm navíc házeli předměty.

V rytmu samby: Osmifinále MS v kostce

Co teď s volným časem, když už se nehrajou čtyři zápasy denně? A co proboha dělat, když se dva dny dokonce nehraje vůbec? Program na celou dobu vám naplánovat nedokážeme, ale připravit pár minut čtení, to zase jo. Třeba tradiční kostkou, v níž nechybí tentokrát mimořádně nabitá ideální sestava.

Všichni rasisté by měli za své chování zaplatit, prohlásil Vinícius Júnior

Vinícius Júnior z Realu Madrid se ostře vymezil vůči fanouškům, kteří byli usvědčeni z rasismu. Podle brazilského útočníka či křídelníka by tito lidé měli dostat doživotní zákaz navštěvovat stadiony.

Realu Madrid budou kvůli koronaviru chybět čtyři hráči

V Realu Madrid se kvůli pozitivnímu testu na koronavirus musejí v nejbližší době obejít bez kvarteta hráčů. Podle klubového webu se nakazili brankář Thibaut Courtois, záložníci Eduardo Camavinga a Federico Valverde a křídelník Vinícius Júnior.

Vinícius Júnior chce pokračovat v Realu, o podmínky smlouvy se nestará

Ofenzívu Realu Madrid v letošní sezoně táhnou Karim Benzema a Vinícius Júnior a vedení Bílého baletu pro obě opory chystá nové kontrakty. Jasno v otázce budoucnosti má brazilský fotbalista, Jihoameričan chce pokračovat v hlavním městě Španělska...

Hraje proti nám, nenahrávejte mu, kritizoval Benzema spoluhráče

Francouzský útočník Realu Madrid Karim Benzema, který gólem v závěru úterního utkání Ligy mistrů na hřišti Mönchengladbachu pomohl k remíze 2:2, si zadělal na velký problém. Televizní kamery jej před druhým poločasem zachytily, jak v útrobách stadionu pomlouvá brazilského parťáka z útoku Vinícia Júniora.

Útočník Vinícius z Realu si poranil nohu a nepřijede do Prahy

Útočník Realu Madrid Vinícius Júnior si v úterním prohraném osmifinále Ligy mistrů proti Ajaxu Amsterodam (1:4) utrhnul vaz v pravé noze a bude chybět asi dva měsíce. Osmnáctiletý brazilský křídelník tak zmešká i přípravný zápas proti české reprezentaci, který se bude hrát 26. března v Praze.

Brazilci proti české reprezentaci poprvé povolali Viníciuse

V nominaci brazilské reprezentace na březnový přípravný zápas s Českem chybí zraněný kapitán Neymar, poprvé však byl povolán talentovaný Vinícius Júnior z Realu Madrid. Po roce se také do národního týmu vrací obránce Daniel Alves z Paris St. Germain.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele