Nominace Albánie na Česko a Polsko

01.09.2023, 16:32
Aktuality
Kristjan Asllani (© AFP)

V nominaci albánské reprezentace na kvalifikační zápas o postup na mistrovství Evropy proti českému výběru jsou dva nováčci. V pětadvacetičlenném výběru nechybí záložník pražské Sparty Qazim Laci. Brazilský trenér Sylvinho povolal osm krajánků z Itálie, naopak domácí liga zastoupení nemá. Albánský svaz zveřejnil nominaci na webu.

Novými tvářemi v albánské reprezentaci jsou útočníci Mirlind Daku z Kazaně a Arbnor Muja z Antverp. V nominaci je i kapitán brankář Empoli Etrit Berisha nebo jednadvacetiletý záložník Kristjan Asllani, čerstvá posila Interu Milán.

Albánie má ve skupině E po třech zápasech šest bodů a je na druhém místě o bod za českým týmem. Po čtvrtečním duelu v pražském Edenu ji čeká o tři dny později domácí zápas s Polskem.

Brankáři: Etrit Berisha (Empoli), Thomas Strakosha (Brentford), Elhan Kastrati (Cittadella).

Obránci: Elseid Hysaj (Lazio), Ardian Ismajli (Empoli), Berat Djimsiti (Atalanta), Frédéric Veseli (Karagümrük), Arlind Ajeti (Kluž), Enea Mihaj (Famalicão), Mario Mitaj (Lokomotiv Moskva).

Záložníci: Qazim Laci (Sparta Praha), Ylber Ramadani (Lecce), Odise Roshi (Sakaryaspor), Keidi Bare (Espanyol Barcelona), Klaus Gjasula (Darmstadt), Kristjan Asllani (Inter Milán), Nedim Bajrami (Sassuolo).

Útočníci: Mirlind Daku (Kazaň), Sokol Cikalleshi (Konyaspor), Taulant Seferi (Baní Jás), Arbnor Muja (Antverpy), Ernest Muci (Legia Varšava), Myrto Uzuni (Granada), Jasir Asani (Kwangdžu).

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
772jozef

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele