McKennie jedná o budoucnosti. Rád bych zůstal v Juventusu, vyhlásil

06.05., 13:50
Aktuality
Weston McKennie (© AFP)

Weston McKennie dokončuje svou čtvrtou sezonu v dresu Juventusu a sám netuší, jak dlouho ještě bude dres turínského klubu oblékat. V kabině Staré dámy se dají očekávat změny a platí to i o pozici trenéra, americký záložník by v ideálním případě chtěl podepsat nový kontrakt.

25letý fotbalista má smlouvu do června 2025 a za Juventus zatím odehrál 132 zápasů, v nichž si na své konto připsal třináct branek. Vedení ho přivedlo ze Schalke a loni na jaře fotbalistu zapůjčilo do Leedsu United. Po návratu na Apeninský poloostrov se McKennie už střelecky neprosadil, letos se do statistik zapsal sedmi přesnými gólovými nahrávkami.

"Mám smlouvu ještě na jeden rok a agent jedná s vedením. Rád bych zůstal, samozřejmě, ale uvidíme, co se stane. Snad to vyjde," doufá americký reprezentant.

Juventus do sezony 2019/2020 pravidelně sbíral mistrovské tituly, následně trůn vyklidil a jeho místo zaujala konkurence. Letos se od té doby podruhé raduje Inter Milán, loni slavila Neapol a předloni italskému klubovému fotbalu vládl AC Milán. Svěřenci Maxe Allegriho se musejí spokojit s kvalifikací do Ligy mistrů, dojem mohou vylepšit triumfem v Coppa Italia, ve finále za několik týdnů poměří síly s Atalantou.

"Máme stejný cíl jako v předcházejících letech, chceme vyhrát Scudetto a hrát důležitou roli v Lize mistrů. Chceme, aby se Juventus vrátil na výsluní, jak tomu bylo dříve. Juventus má slavnou historii a současný tým chce na minulost navázat. Snad vyhrajeme Coppa Italia a letos budeme mít alespoň jednu trofej. A díky tomu se odrazíme k lepším zítřkům a dostaneme klub zase tam, kam patří," věří.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Pablos

Neznám... nemůže bejt dobrej

Reagovat
stuff

Som zvedavy na leto. Uz nech nejak prejdu tie zvysne zapasy a azda pride zmena. Velka

Reagovat
nani92

takže Lukaku

Reagovat
Seydou Doumbia

Do United

Reagovat
DelPiero137

Nemal byt na odchodu lebo nechcel pristupit na predlzenie s nizsim platom?

Reagovat
j_mrazik

Je pro mě fascinující, že tenhle hráč se uchytil v Juventusu. Kdykoli jsem ho viděl, tak jsem s říkal, že kromě běhání na tom hráči nic není.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak na tomhle atributů udělalo kariéru více hráčů zejo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele