Maďarsko jako první odkrylo karty, trenér Rossi nominoval na ME

14.05., 16:03
Aktuality
Marco Rossi (© AFP)

Italský trenér maďarské reprezentace Marco Rossi jako první nominoval šestadvacetičlenný kádr na mistrovství Evropy v Německu. Jsou v něm všechny opory v čele s obráncem Freiburgu Attilou Szalaiem a ofenzivním hráčem Liverpoolu Dominikem Szoboszlaiem.

Maďaři začnou přípravu už 27. května, týden před oficiálním termínem FIFA. V přípravě se utkají venku s Irskem a doma s Izraelem. Na šampionátu je ve skupině A čekají postupně Švýcarsko, Německo a Skotsko.

Konečná nominace Maďarska na mistrovství Evropy:

Brankáři: Dénes Dibusz (Ferencváros), Péter Gulácsi (RB Lipsko/Něm.), Péter Szappanos (Paksi).

Obránci: Botond Balogh (Parma/It.), Endre Botka (Ferencváros), Márton Dárdai (Hertha Berlín/Něm.), Attila Fiola (Székesfehérvár), Ádám Lang (Omonia Nikósie/Kypr), Willi Orbán (RB Lipsko/Něm.), Attila Szalai (Freiburg/Něm.).

Záložníci: Bendegúz Bolla (Servette Ženeva/Švýc.), Mihály Kata (MTK Budapešť), Milos Kerkez (Bournemouth/Angl.), László Kleinheisler (Hajduk Split/Chorv.), Ádám Nagy (Spezia/It.), Zsolt Nagy (Puskás Akadémia), Loic Négo (Le Havre/Fr.), András Schäfer (Union Berlín/Něm.), Callum Styles (Sunderland/Angl.).

Útočníci: Martin Ádám (Ulsan/Korea), Kevin Csoboth (Újpest), Dániel Gazdag (Philadelphia/MLS), Krisztofer Horváth (Kecskemét), Roland Sallai (Freiburg/Něm.), Dominik Szoboszlai (FC Liverpool/Angl.), Barnabás Varga (Ferencváros).

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Nač tak brzy?

Reagovat
Kepy_FCB

Callum Styles to bude Maďar

Reagovat
ACSeRw!n

hodne silnej tym, prekvapi

Reagovat
Moshe Dajan

a kdy konečně odkryje soupisky reprezentací Eerofotbal?!

Reagovat
Modi6

Ne až tak hvězdné kluby, jen ten Liverpool a nějaká ta bundesliga. Mnohé týmy mají opticky o dost lepší kádry a tak by Maďaři měli být bez velkých šancí.

ALE

Maďaři zřejmě hrají výborně týmově.

To samé ostatně platí i pro náš výběr.

Reagovat
Benfica

Tak hlavne madari maju skvele vysledky posledne roky, to si mnohe timy moc rict nemohou, ani Cesko.

Madarsko sice nebude favoritom na titul, ale rozhodne to bude jeden z tych lepsich timov na turnaji.

Reagovat
O.Giroud

Szobo je vyšťavený, Ádam je skôr ľavičiar v Ulsane, Styles je spevák a Szalai možno už aj zabudol hrať futbal.

4. miesto v skupine

Reagovat
FC Porto FC

Asi skoro vůbec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele