Krejčí se distancuje od rasismu. Musím hlídat, co podepisuju, uvědomuje si

20.05., 16:50
Aktuality
Ladislav Krejčí (© Profimedia)

Ladislav Krejčí, kapitán Sparty, uznal, že musí být zodpovědný za to, co podepisuje, od projevů rasismu se však distancoval. Český reprezentant tak zareagoval na fotografii, která koluje na sociálních sítích. Po sobotním utkání v Mladé Boleslavi, kde si Letenští výhrou 5:0 zajistili obhajobu ligového titulu, jednomu z fanoušků podepsal sparťanský dres s číslem 88 a nápisem "Jude Slavie" místo jmenovky. Pětadvacetiletý obránce ujistil, že podobné věci si příště ohlídá.

Na kontroverzi poukázali uživatelé na sociální síti X. Na podepisovaném dresu byl nejen antisemitský nápis "Jude Slavie", ale také číslo 88, které neonacisté využívají k pozdravu Heil Hitler. Policie se Krejčího jednáním nezabývá. Mluvčí policejního prezidia Ondřej Moravčík ČTK řekl, že podle kriminalistů není trestné.

"Po venkovních zápasech se všichni snažíme co nejdéle trávit čas s fanoušky a věnovat jim chvilku času, aby se s námi mohli potkat, vyfotit, podepsat," uvedl Krejčí, jenž nemá účet na X, prostřednictvím ředitele komunikace Sparty Ondřeje Kasíka.

Dres podepsal Krejčí ve chvíli, kdy hráči po úvodních oslavách v šatně mířili do týmového autobusu a chystali se návrat do Prahy. "Jsou to desítky, stovky lidí každý týden, celý rok v kuse. A vy chcete všem vyjít vstříc, aby se dostalo, pokud možno, na všechny. Nemusíme to dělat, ale chceme... A nikdy by mě nenapadlo, že by tohle někdo mohl zneužít proti nám," uvedl Krejčí v prohlášení.

"Tímto vším ale neobhajuju to, že jsem zodpovědný za to, co podepisuju, co dělám a jak se chovám. Tyhle věci si musím hlídat a distancuju se od jakýchkoli rasistických názorů. Respekt rivalovi za těžkou bitvu o titul a přeju všem, ať se daří," dodal Krejčí.

Antisemitský pokřik "Jude Slavie" nadále používá část letenských fanoušků, přestože Sparta se proti němu dlouhodobě vymezuje. "Tímto pokřikem dehonestujeme sami sebe, slavnou historii klubu a hodnoty ACS. Tento pokřik neškodí Slavii, ani jejím fanouškům. Nevypovídá nic o klubu z Vršovic. Vypovídá o nás," uvedla Sparta již před pěti lety na svém webu v dopise fanouškům.

Autor: ČTK

Komentáře (145)

Přidat komentář
elChe

Ty vole...moc dobre musel vedet, co podepisoval...

Reagovat
PL28

Nápis asi jo, ale ta 88 mu asi necvakla... zas tak vzdelanej nebude aby věděl

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
milan78

Reagovat
Luka3enko

Jako vzdělanej...no nwm, jako já nemít na gymplu kámoše co poslouchali Orlíky apod. tak bych to asi taky netušil co to znamená, ale neměl by to podepsat už jen s tím nápisem no...

Reagovat
Kang & Kodos

Podepsal ten den asi milion dresů, šál a dalších věcí a do toho měl tak dvojku v žíle. Ten by podepsal i půjčku od Providentu v tu chvíli

Reagovat
Losinho

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

Reagovat
Neon

Reagovat
Lemond Laws

Jojo, 20 minut po zápase byl určitě takhle mimo

Jinak ano, určitě to neřešil v tom množství, ale výmluva na alkohol

Reagovat
Skleepy

20 minut po zápase v rozhovoru už nevěděl jakým skóre ten zápas dopadl, viz Buď v týmu.

Reagovat
Kang & Kodos

Ta fotka se objevila až někdy v neděli večer, tak nevim, kdy přesně to podepisoval. Jestli už v sobotu, tak v tom chlast určitě nebyl. Hlavně jsem rád, že se k tomu nějak vyjádřil. Sralo by mě, kdyby to nechal bejt

Reagovat
Lemond Laws

Stadion MB, to je poznat.

Jinak souhlas

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Feind

tak urcite, kdyz vidim cislo na dresu nebo kdekoliv, hned uvazuju, jaky bordel za tim muze byt

Reagovat
St. Pauli

Ja jsem asi fakt uplne zpitomelej tim hokejem, ale mne se to na prvni dobrou spojilo s Pastou misto s Adou.

Reagovat
Salfovic

Však proč myslíš, že ji Pasta nosí.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Front hell

v Havířově samý cikán,to je hned

Reagovat
mayday

Reagovat
ratusek

Reagovat
Neon

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
RickNash

fakt je za tím v jeho případě nějaký názorový ukotvení?

Reagovat
RickNash

(protože většina lidí, co to nosí, to má proto, že ty dvě osmičky prostě vypadaj graficky hezky a oblíbili si to v dětství. ale pak tam bude i množina kreténů samozřejmě.)

Reagovat
Ligter

Reagovat
Front hell

Mě se vždy vybaví Lindros s tou číslovkou

Reagovat
Salfovic

Mně taky. Když jsem tehdy sledoval NHL, tak jsem neměl o nějaké skryté nacistické symbolice ani tucha.

Reagovat
Front hell

To já už jo,ale nikdy mě nenapadlo že by to měl kvůli těmhle srackam.

Reagovat
wjillm

Já ten význam zjistil až dnes

Reagovat
Hyrax

Lindros, Kane a snad i Burns v SJ?

Reagovat
j_mrazik

Přesně.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kattos

Reagovat
mistr129

Tipnul bych že před podpisem nastalo takový to "vy jste kreténi hoši"

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

jasne ze to vedel.. a myslis si, ze snad nevi, kdo chodi do kotle ? proste to podepsal, silena kauza se z toho udelala

Reagovat
Lemond Laws

Nebyl to tvůj dres podle toho tvýho vyjadřování?

Reagovat
ACSeRw!n

ne a nacky nesnasim.. ale nas kotel je na tom jinak. nemohl to odmitnout

Reagovat
Lemond Laws

Proč by nemohl?

Reagovat
ACSeRw!n

ve Sparte ten panuje po hoodne dlouhy dobe funguje vzajemna spokojenost a respekt... vedeni, treneri, hraci, divaci.. to tady dlouho nebylo a hazet do toho vidle kvuli tyhle blbosti fakt nema smysl

Reagovat
Lemond Laws

Nacismus, rasismus atd je blbost?

Reagovat
kovi610

Reagovat
icemike

S tímhle dresem bych vás poslal do prdele. Kotel nekotel. A že si tam neumíte udělat pořádky, aby tam takovy klaun nechodil, to je další průser

Reagovat
Moshe Dajan

Jasně, určitě každý ze stovek podepsaných dresů čte U podepisování bych tak maximálně přemýšlel o tom, jak večer naložím starou a ne řešit nějaké osmičky.

Reagovat
Uwe háže buly

Záleží kdy to podepisujes a kolikátá věc to je, když je to po pár pivech a podepsal si x věci za ten den, tak to vědět nemusíš.

Reagovat
naheCZ

Policie se Krejčího jednáním nezabývá. Mluvčí policejního prezidia Ondřej Moravčík ČTK řekl, že podle kriminalistů není trestné.

Mě teda spíš zajímá, zda se zabývají tím dementem, co ten dres má. Protože to už trestné být musí...

Reagovat
Salfovic

Máš snad pocit, že se policie zabývá tím, když to sparťané řvou ?

Reagovat
Psy_cho

Co musí být trestné, nějaké číslo? Já bydlím vchod Adolfa Hitlera, 18, to abych se bál, někam napsat svoji adresu. Ať už jdou doprdele s takovýma kravinama. Garáž mám Adolf Eichmann, 15.

Reagovat
PL28

Však to není tvůj problém ale problém radních

Reagovat
Psy_cho

Takže můj.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
dantetomas

Asi tu stracam cas, ale predsa to skusim. Je sakramentsky rozdiel, ak je to cislo niekomu nahodne pridelene ako cislo vchodu, domu alebo ak niekto zaplati fakturu na plyn a elektriku v hodnote 88 eur a naopak, ak si to cislo da niekto cielene na dres s vedomim, co znamena a obzvlast este s takou "menovkou".

Tvoj argument mi pripomenul jednu slovensku kauzu. Par rokov dozadu "daroval" Kotleba nejakym rodinam sek na 1488 eur. A tvrdil, ze o ziadny prejav nacistickeho zmyslania neslo, ze to bola len nahodna a bezna suma. Ved jasne, preco darovat 1500 euro, ked mozes 12 eur na kazdej rodine usetrit. Hned na to jeho privrzenci zacali hlasat, ze "aj Lasica dostal zmluvu na 1488 eur, tak preco trestne nestihaju aj jeho." Sice to bol uplne odlisny pripad, ale tak pre mnohych jednoduchych jedincov to bolo az prilis zlozite.

https://domaci.hn.cz/c1-66828880-marian-kotleba-je-vinny-z-trestneho-cinu-extremismu-rozhodl-slovensky-soud

https://www.topky.sk/cl/10/1857447/Trapna-obrana-Kotlebu-za-propagaciu-nacizmu--Na-Lasicu-vytiahol-sumu-1488-eur--pravda-je-inde

A mimochodom, ze sa Krejci musi za nieco podobne ospravedlnovat a niekto z toho robi kauzu, mi pride fakt na hlavu postavene.

Reagovat
-R2D2-

U toho Kotleby to byla vyloženě provokace hlavně z toho důvodu, že se v tý době on a jeho soukmenovci skloňovali jako neofašisti. Když tě celej politickej prostor řeší v tomhle smyslu, tak je fakt mimořádně hloupý hned nato přijít s touhle cifrou…

Reagovat
kilobyte

A neudělal on to naschvál, aby se o něm psalo a mohl ze sebe dělat oběť?

Reagovat
-R2D2-

Naschvál nebo ne, vytlačit při všech těhle souvislostech cifru 1488 je prostě kumšt. Kdyby si před tu 88 nezvolil zrovna číslo 14… prostě nasílu provokující ňouma.

Reagovat
Di Stéfano

Keď som sa narodil v roku 1988 a tým pádom mám 88 ako číslo odmalička veľmi rád tak čo ? Nemôžem si ju dať na dres bez toho aby sa všetci neposrali ?

Reagovat
kattos

Reagovat
dantetomas

Mas pocit, ze to niekto riesi u Pastrnaka, Necasa, Kanea, Burnsa a dalsich? A to je z nich rocnik 1988 len Kane. Ja nikde netvrdim, ze by to cislo malo byt zakazane, ze by ho hraci nemali nosit. V konecnom dosledku kopec ludi podla mna tu symboliku ani nepozna. Len v tomto pripade je ta suvislost uplne jasna, nie? Tak ako bol trebars ten Kotlebov sek. A mne islo hlavne o ten argument kolegu hore, kde tvrdil, ze on ma predsa cislo vstupu 88 tak ci je aj to trestne?

Reagovat
vacin

Pokud si na dres napíšeš Jude Slavia a k tomu připojíš číslo 88, tak to už za hranou prostě je a pokud si to někdo na dres nechá natisknout, tak se nálepky nácka asi těžko bude zbavovat.

Nebo když Kotleba jehož strana je známá jako neofašisická, předává šek s částkou na 1488 EUR, tak ten odkaz na fašismus je taky dost zřejmý.

Takže ne číslo 88 samo o sobě asi těžko bude označovat jako odkaz k nacismu, ale ve spojení dalších okolností už se to jako znak projevu nacismu brát muže

Reagovat
andrew96

Reagovat
Lemond Laws

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
icemike

Můžeš, ale nepiš k tomu jude Slavia, ty negramote

Reagovat
Psy_cho

Ale já tvoji logiku pochopil, že v kontextu. Ale např. v Německu mají seznam zakázaných čísel a písmen, které ti nepovolí dát na značku. Takže přijde babička a s ní 90% populace, která nemá o jejich významu ani tuchy a nemůže si dát oblíbené číslo nebo iniciály na značku. A na kontext kašlou. Takže čekám, že pitomý úředník či politik pod tlakem aktivistů, zakáže i čísla popisná. Na někteté stadiony v Německu nesmíš v oblečení Thor Steinar. Na posledním bigbítu mi lustrovali nášivky na mikině, zda některá není závadová, děsně se jim nelíbil jeden znak města, nevím, co jim připomínal.

Reagovat
Front hell

Tak Thor Steinar byla velice kladně přijímána z řad neonacistů, nehledě na to, že její zakladetel měl úzké vazby na německé neonacisty. Jak je to teď nevím. Když tu značku koupil Arab. Každopádně by mě zajímalo název popřípadě kapely které hrály na tvém posledním bigbítu, jelikož jako docela pravidelný účastník bigbítových koncertů jsem v životě nezažil lustrování nášivek

Reagovat
Psy_cho

TS si koupil zpět původní zakladatel. Kdybych měl lustrovat majitele a podle toho si kupovat oblečení, tak chodím nahý. Bylo to v Reichu, regionální punk, hardcore a české psychobilly - Gangnails, Green Monster, Vision Days. Avizují to jako přátelskou antirasistickou akci, děti vítány, vstup dobrovolný, parkování zdarma 10-50 metrů od vstupu, ceny za jídlo a pití nižší než v ČR, přespat můžeš zadarmo ve stanu nebo za pár éček na ubytovně. Vsichni jsou k sobě ohleduplní a přátelští. Jen ta lustrace, abys neměl něco nevhodného, s 88 by tě nepustli, i kdyby to bylo na dresu Lindrose. :-)). O.k., jejich akce, jejich pravidla, mikinu TS nechávám doma.

Reagovat
Front hell

Takže to má zase borec napojený na neonacisty. Nahý bys nechodil a už jenom z principu bych nechodil v hadrech tolik oblíbených mezi lidmi kterými tolik pohrdam. Já byl v reichu kdysi dávno na koncertě a to tam ještě takové nebylo. Ale jo, jejich akce jejich podmínky

Reagovat
Psy_cho

Bych nemohl nosit např. Hugo Boss, Bayer by museli vyloučit z bundesligy nebo by se musel přejmenovat atd atd. Nácky nemusím, ale nesortuji majitele a kdo to nosí. To bych se zbláznil.

Reagovat
Front hell

Tak to docela pleteš jabky s hruškami.

Reagovat
Psy_cho

Proč, Boss šil pro SS, Bayer byl součástí IG, kteří stavěli Bunu v Auschwitz, pak můžeš kádrovat podle toho, jak je kdo eko a pod. Pro mě je to skoro to samé. Já si chodím v čem chci a problém je u těch, co si pod tím představují nějakou ideologii.

Reagovat
Front hell

Protože srovnavas 80 let starou minulost od které se třeba boss distancoval a několikrát se za ní omluvili. Naopak majitel TS je pořád aktivní nacek. Jasně že má každý právo si nosit co chce ale tvrdit že se jedná pouze problém druhých je strašná naivita.

Reagovat
Kang & Kodos

Ten hromadnej nálet slávistů s pískem ve vagíně byl skvělej. Samozřejmě že si toho při tom počtu vůbec nevšiml. Zastal se ho i slávista Frodl, kterej s tim asi má nějaký zkušenosti. A že máme mezi fanouškama podobný dementy, s tim už jsem se naučil žít.

Reagovat
St. Pauli

Frodla cenim. To byla dobra reakce.

Reagovat
Seydou Doumbia

Fakt vymyšlí pičoviny už v této době sparta buzerantu parta, jude slavia, cikánovi říct cikán, černému říct že je černý, ukrajincovi že je ukrajinec...ve všem lidi hledaji jen problémy a senzaci a špínu

Reagovat
El Matador

V Itálii už rok nemůžou mít hráči 88 na dresu protože měl nejakej fanoušek Lazia dres Hitlersson 88

Reagovat
kilobyte

Ještěže ho nezdravili Ave Adolf. By zakázali 11.

Reagovat
El Matador

Reagovat
ratusek

Reagovat
Neon

Reagovat
-R2D2-

Pravda, ta přípona to dělá nenápadý..

Reagovat
El Matador
Reagovat
-R2D2-

Jak říkám:

Reagovat
-R2D2-

Hlavně nenápadně..

Reagovat
Front hell

Reagovat
Salfovic

A nakonec se ukázalo, že se jednalo o islandského fanouška narozeného v roce 1988.

Reagovat
ratusek

Hitlerson

Reagovat
AnthonyR

88 pro rasisticky-antisemitskou obranu ve složení Krejčí - Kúdela

Reagovat
Moshe Dajan

Dává se vlastně Kúdelovi aspoň 1% šance na Euro?

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Lojd

spis by mne zajimalo kdo ten potisk nechal jit do vyroby, vypada to jako z ofiko fanshopu, ale tak snad ne, no

Reagovat
Jan Horáček

Tak má nějaký blbec triko 88 Jude Slavie. Tím, že se o tom bude kecat, bude se to řešit, bude si připadat ještě důležitější.

V Německu před pár lety vypočítali, že největší náklady na policii jsou při zápasech Eintrachtu Frankfurt. Tak pak fandové hrdě vyvěšovali transparent Kravallenmeister.

Tyto jevy je potřeba ignorovat, to je nejlepší způsob boje proti nim.

Reagovat
Kiss Me Polka!

to je blbost

Reagovat
Jan Horáček

To není blbost, čím více je budete kritizovat, tím více si budou připadat jako nějací disidenti a utvrdí je to v jejich postoji provokovat.

Reagovat
Kiss Me Polka!

v minulosti, když se to tolik nekritizovalo, tak to bylo bráno jako norma v rámci vtipu a člověk na něco podobného narazil výrazně častěji.

můj dojem je takovýto.

Reagovat
Uwe háže buly

Můžeme si tady zahajlovat?

Reagovat
Psy_cho

Jsou státy, kde se hajlovat smí a nemají tam větší problémy s rasizmem než v ČR.

Reagovat
letitfly

Ano, z celého srdce

Reagovat
Posledni Kovboj

uz jsi tady mel bejt 4 minuty ty magore

Reagovat
Luka3enko

Ok to číslo beru, to ani nemusel vědět co znamená a týpek mohl být klidně věkově k ročníku 1988, já bych to taky nevěděl kdyby někteří z mých kamošů neposlouchali Orlík apod., ale prostě myslím si, že by měli odmítnou podepsat dres s nápisem Jude Slavia

Jako mně třeba Jude Slavie vadí, protože to vadí víc uráží židy než slávisty (vlastně ani nevím jak ten pokřik vnímají slavisti a jestli je to uráží). Přijde mi to prostě trapné používat hanlivé označení pro národ, který jednu dobu velmi výrazně, jak ekonomicky tak kulturně táhl Evropu a pak si prožil koordinované vyhlazování. Ta storka s tím, jak to pravděpodobně vzniklo to spojení Slavie, že jsou židi je vlastně hrozně vtipná.

Současně fakt nemám rád negativní fandění. Nějaké urážky nadávky apod. a když jsem na stadionu tak při takových pokřicích radši mlčím. Proč bych měl někoho urážet protože fandí jinému klubu než já? nebo je z jiné části republiky? Když jdu na stadion tak tam jdu podpořit můj klub, aby dosáhli na nejlepší možné výsledky a aby cítili, že za nimi společně stojíme. Možná jsem naivní, ale chtěl bych na fotbale primárně pozitivní fandění a podporu. Nemluvě o pískání na vlastní hráče, si pamatuju jak jsem se málem porval s jedním idiotem, který řval neustále na Zahustela, že podělal nějakou přihrávku, že je čurák ať táhne apod., tak jsem se ho zeptal jestli si myslí, že ten Zahustel to neví, že to zkazil a jestli by nebylo lepší ho zkusit povzbudit, aby se mu to třeba příště povedlo.

Reagovat
Mass

Jako fanoušek studia historie bych rád od tebe věděl, jak a kdy tento národ výrazně ekonomicky a kulturně táhl Evropu?

Reagovat
C-M@ster

Vnímám rozdíl mezi rasistou a nějakým JAKOŽE provokatérem, co si nechá udělat takovej dres.

A vzhledem k tomu, že dres patří spíš JAKOŽE provokatérovi, podepsal bych mu ho na Krejčího místě taky. a to i v případě, že by tam bylo SIEGL HORST.

Za mě je toto moc hysterický. a Pražáci by se měli soustředit spíš na to, aby naučili řidiče brzdit na přechodech.

Reagovat
El Matador

88 tady furt někoho pohoršuje ale to, že tu máme legální komunistickou stranu a pozdrav čest práci je takovej folklór/recese, to nikomu nevadí komunisti jsou stejní vrazi a svi*ně jako nacisti

Reagovat
vacin

Jak píšu výš, číslo 88 samo o sobě nikoho nepohoršuje, ale jde o kontext.

S druhou částí příspěvku se nedá nic jiného než souhlasit.

Reagovat
Psy_cho

Přesně, mladí aktivisti mohou klidně pobíhat s tričkem s Che Guevarou, komunisti tu pobíhají se srpy s kladivy, vyvěšují vrahy Lenina, Stalina a tady se řeší nějaká čísla.

Reagovat
Freedo

Souhlasím, že zakázáno by mělo být obojí

Reagovat
ACSeRw!n

tvuj oblibeny tym dodal tvemu komentu kontext

Reagovat
Braunau-jihozápad

Reagovat
Grupma

Bylo jasný, co, ale podíval jsem se

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Freedo

Má tam Spartu?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Fedro

SS Divizijón Walónyje.

Reagovat
Freedo

Východní tažení 41-45!

Reagovat
Posledni Kovboj

kde je ten Stranskej vyprcanej

Reagovat
andrew96

Borec v euforii, podepisoval několik dresů, dost možná připitý. Určitě viděl, co tam je, zase ale nedělejme ze sportovců morální policisty proboha. Tohle opravdu neřeší. Respektive dosud nemuseli řešit, teď už si na to třeba budou dávat pozor.

Je fajn, že se na to upozornilo, ale prvotně by to mělo mířit na hovadského fanouška. Ne na Krejčího.

Kasík a Krejčí to pak dobře vyžehlili.

Reagovat
verv

Reagovat
Bakary3

Určitě věděl, co tam je - tím si nejsem vůbec jistý a nebyla by to zase žádná ostuda

Reagovat
andrew96

Ok, nad tím lze polemizovat. Já si myslím, že to viděl celé, ale prostě mu nesecvakl ten význam. Respektive nad tím ani nepřemýšlel, proč taky žejo, prostě chtěl podepsat dres, to je celé.

Reagovat
Bakary3

Promiň, píšu blbe, ty píšeš viděl, já věděl

Asi to viděl, ale já si nemyslím, že věděl.

A jak píšu, i pokud nevěděl, tak no a co.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
andrew96

A Krejčího teda na hřišti vůbec nemusím, ale stará škola Rada by se od něj měl učit, jak se rychle a elegantně vyrovnává s kauzou. S minimem šrámů.

Reagovat
ratusek

Ty vole on vážně někdo chtěl, aby Krejčího řešila policie?

Reagovat
Lemond Laws

včera to vypadalo na Mádla

Reagovat
Grupma

Ten už se úplně pomádl.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Lemond Laws

Tyvole obhajoba lidí, že 88 je normální číslo viz. třeba Pasta

Ano číslo je to naprosto normální, ale ne s tímto popisem, to snad asi každý normálně uvažující člověk chápe ne?

A už jsem to psal víckrát, dement je ten člověk, který si to nechal udělat a ne Krejčí, u toho se dá pochopit, že to v tom množství a rychlosti nepostřehl...

Reagovat
Skleepy

To teď spoustu trollů naláká na to zkoušet, co ještě projde. Příští sezónu očekávám na Letné dresy 69 Prciado a 88 Siegl Horst.

Reagovat
PtákOhnívák

Jak znám lidi, tak tyhle dva dresy už existují. Akorát je ještě nikdo nepodepsal.

Jinak jako slávista... Kauza nulová tohlenc to!

Jasně, asi si mohl přečíst co na tom dresu je a mít o trochu větší IQ tak by mu došlo že to nemá podepisovat ale vyfackovat toho týpka s dresem... Na druhou stranu, je to v euforii, s x promile na žíle. Navíc toho podepisuješ fakt stovky, tak postupně otupíš a jen mácháš fixem.

Tak že blbost Krejčího, ale nedělal bych z toho zase federální případ.

Reagovat
kovi610

Naprosto odpornej nacisticko fašistickej antisemitismus...Za tohle ban a okamžity vyloučení ze všech evropskych souteží.. Snad to tady nebudem tolerovat donekonečna.. FreeIsrael

Reagovat
Braunau-jihozápad

BAN

Reagovat
Mass

Israeli bych opravdu přál svobodu od žido-fašistů typů Ocma Jehudit, které mají nyní ve vládě.

Reagovat
Grupma
Reagovat
Salfovic

Na Pastovi je bohužel vidět, že má za sebou nejhorší play-off v kariéře. Strašně moc špatných rozhodnutí a řešení.

Reagovat
Psy_cho

Při posledním gólu toho kanaďana nechal odjet do samostatného nájezdu. Přitom se už na něj nalepil a pak ho nechal.

Reagovat
Grupma

Krejčí má číslo 37, takže CG. Hmmm... co by to asi mohlo znamenat?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele