Inter má domluvenou první letní posilu, Inzaghi potvrdil příchod Taremiho

05.05., 17:11
Aktuality
Mahdí Taremí (© AFP)

Inter Milán letos získal italský titul, v příští sezoně pak hodlá atakovat nejvyšší pozice rovněž v Lize mistrů a pomoci by mu měl i nový útočník. Nerazzurri se nebojí sázet na zkušené třicátníky a dalším z nich se za několik týdnů stane Mehdi Taremi.

31letému střelci koncem června vyprší smlouva v FC Porto a jeho stěhování na sever Apeninského poloostrova je za hotovou věc považováno už několik měsíců. Jasno v tomto ohledu má i trenér Simone Inzaghi.

"Medhi je důležitým hráčem," soudí Inzaghi o fotbalistovi s 84 starty za íránskou reprezentaci.

"Má spoustu zkušeností z Ligy mistrů a nastřílel spoustu gólů. Máme radost z toho, že bude hrát za nás. V příští sezoně chceme pracovat se širším kádrem, dalšího útočníka jsme potřebovali," zdůvodňuje volbu.

Taremi se ještě měsíc bude koncentrovat na výkony v dresu portugalského klubu a po sezoně se podrobí zdravotní prohlídce v Miláně. S Interem je podle tisku domluven na dvouletém kontraktu s opcí na třetí sezonu, ročně by si měl vydělat tři miliony eur.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (3)

Přidat komentář
Kucka

Náhrada za Alexise?

Reagovat
zurix_new

Letos ta čísla nic moc, snad to nebude provar.

Reagovat
Felitel

Zadarmo by měl bejt ok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele