Davies dostal ultimátum, musí se rozhodnout do dvou týdnů. Není to fér, říkal jeho agent

28.03., 14:21
Aktuality
Alphonso Davies s maskotem Bernim (© AFP)

Asi už nejbližších týdnech bude jasno o budoucnosti Alphonsa Daviese v Bayernu, kde má stále platnou smlouvu do roku 2025. Že by se však situace lepšila ve prospěch mnichovského celku, to se říci bezpochyby nedá. Kanadský reprezentant totiž dostal ultimátum a musí se v nejbližší době rozhodnout, kde chce hrát. A tohle se nelíbí jeho agentovi Nickovi Huosehovi.

Teprve nedávno v Bavorsku do funkce nového sportovního ředitele nastoupil Max Eberl. A prakticky hned musel vzít do rukou hadice, aby hasil požár kolem levého obránce či křídelníka, který je neustále spojovaný s odchodem jinam. Jak nedávno Eberl prozradil médiím, už předložil Daviesovi společně se svými kolegy nabídku na prodloužení kontraktu. Ovšem jak se zdá, shoda mezi všemi zúčastněnými stranami je velmi nepravděpodobná. Výrazně se totiž liší ve finančních představách.

Daviesova strana byla navíc poněkud natlačena ke zdi. Buď zkrátka bude na papíře potřebný podpis, nebo se začne s prodejem hráče na jinou adresu. Prozradil to Daviesův zástupce, který podle svých slov prožíval v posledních několika měsících strastiplná jednání. "Není to fér, že je Alphonso postavený do takové pozice,” čertil se Huoseh v rozhovoru pro německý list Bild. A měl pro své výroky několik argumentů.

Vadí mu nejen to, co se stalo v minulosti, ale i to, že je v Bayernu nejistá budoucnost. "Ještě před rokem jsme byli blízko dohodě. Poté se však vyměnilo celé vedení klubu. A pak jsme sedm měsíců od nikoho nic neslyšeli, i když jsem se během této doby snažil kontaktovat kompetentní lidi sám osobně," vysvětloval. "Teď jsme dostali ultimátum a měli bychom na něj reagovat do nějaké doby jenom proto, že je klub pod tlakem a že mu trvalo dlouho, než se to tam nahoře všechno prostřídalo. To prostě není správné.”

Podle informací televizní stanice Sky Germany je předmětem nynějšího sporu výše platu. Zatímco požadavky Daviese na hrubou mzdu se pohybují kolem 20 miliónů eur na sezónu, v Mnichově jsou připraveni vyplácet 14 miliónů. Kanaďan doposud pobíral 9 milionů. "Je to pro Alphonsa velmi důležitá smlouva. A my bychom měli teď hned učinit nějaké rozhodnutí. Aniž bychom třeba věděli, kdo bude trenérem v příštím ročníku, nebo jak bude vypadat tým,” kroutil hlavou Huoseh. "I proto si myslíme, že je nespravedlivé reagovat na nějaké termíny. Rozhodneme se, jak dál, až na konci sezóny, až prostě budeme znát víc informací,” vzkazoval.

V minulých týdnech byl Davies propíraný především s možným transferem do Realu Madrid. A měly už proběhnout také první rozpravy mezi španělským a německým klubem. Zatímco vedení Los Blancos předložilo návrh ve výši 50 miliónů eur za potenciální letní přestup, bavorský celek chce 70 miliónů. Nedávno mimochodem podle údajů ze serveru transfermarkt.de klesla Daviesovi tržní hodnota o 10 miliónů na nynějších 60 miliónů.

Autor: Patrik Sandev / transfermarkt.de

Komentáře (132)

Přidat komentář
ACSeRw!n

tohle je stary info, uz se rozodl, ze neprodlouzi a podepise v Madridu

Reagovat
IgorMičinec

Uplně ho chápu, měli mu tu smlouvu nabídnout dávno. Do teď ani neví, kdo je bude trénovat atd.. A jestli mu nabizej o 6 mega ročně míň, tak neni o čem.

Reagovat
kilobyte

Nabízejí mu o 6 mega méně než chce. Jinak mu nabízejí víc než má teď. Těch 20 mega, které chce mu jen tak někdo nedá.

Reagovat
IgorMičinec

No tak Real mu je asi dá, nebo to aspoň tvrdí jeho agent.

Reagovat
kilobyte

Tvrdit to může, ale pravda to nejspíše není.

Reagovat
fenixLFC

nabizeji mu o 5 mega viac nez berie a on realne chce viac ako zdvojnasobit svoj plat

Reagovat
Seydou Doumbia

chce plat na urovní nojera miléra zaného a kimiška no...nedávat

Reagovat
FC-RUBRIKA

Moc to nechapu. Borec chce zdrejme do Realu a v lete mu konci smlouva. Kdyz neprodlouzi odejde zadarmo. A Bayern na neho tlaci s utlimatem? Myslim si ze jediny kdo tu muze ztratit je Bayern.

Reagovat
Salfovic

Když už nečteš článek, což je v pořádku, tak bys ale měl vědět, kdy mu končí smlouva.

Reagovat
oli9

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
krisa

ale zdřejmě je super

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
St. Pauli

Co je vic nez Bayern? (Historicky. Bez ohledu na vasi klubovou prislusnost. Pokuste se o - pozor, sproste slovo - nadhled.)

Vykopavam. Chte nechte ten Real.

Reagovat
Bucky

Real, Barca a aktuální vítěz Premier League, bez ohledu na to, kdo to je. Vyhrát Premier League staví daný tým v tu chvíli na vrchol celosvětového mediálního zájmu, i kdyby neměl historii a dlouhodobou výkonnost. Je to historie a síla Premier League, která pořád dokáže Bayern porazit, když už ne klub samotný.

Reagovat
St. Pauli

No nevim, Lestr po mistrovske sezone? To ne. Spis kult a znacka - United, Liverpool... nehlede na aktualni formy zminenych.

Reagovat
Jordi Alba

Tak ona PL je teď trošku jinde, než když jí vyhrál Leicester.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
IgorMičinec

Určitě Real je nad všema než ostatní a to ikdyby nevyhráli trofej několik let. V klubovým fotbale pro většinu kopaček není víc než hrát za Real.

Reagovat
Han střelil první

Real s Barcou. V Anglii pak případně United s Liverpoolem, ale ty bych dal na stejnou úroveň. Jinak milánské kluby mají něco do sebe, ale to už si nemyslím, že je víc než Bayern.

Reagovat
Kepy_FCB

Historicky AC je víc než Bayern

Reagovat
St. Pauli

Proc zrovna AC, a ne Inter nebo Juventus?

Reagovat
Kepy_FCB

ACM vs. FCB Vítězství v PMEZ/LM 7:6, PVP 2:0, UEFA/EL 0:1

Inter a Juve mají trofejí o dost méně

Reagovat
St. Pauli

Jo, argumentacne jsi to podlozil. Beru. Ale Bayern je kolos vcera, dnes i zitra. ACM mi, bez urazky, prijde v tom porovnani spis jako provincni tym. Ale rozhodne netvrdim, ze mam nejakou univerzalni pravdu. I proto jsem se ptal, jak to citite vy.

Reagovat
Pharrell

6 PMEZ/LM pro Barcu ? Omg vždyť oni to vyhráli zatím doteď 5x .

Reagovat
Luka3enko

Tak vždycky jakou historii myslíš. Bayern byl monstrum tuším v 70, letech a ac později. Miluju AC, ale současnou velikostí je Bayern výrazně větší klub než AC. Pokud bychom mluvili o historii tak nesmíme zapomenut na Ajax třeba.

Reagovat
Kepy_FCB

St.Pauli chtěl historicky takže celkovou, né že si vybereš období které se hodí.

Reagovat
Luka3enko

Tak v tom případě se lze asi orientovat podle titulů v evropských pohárech a podle wiki má AC 7 titulů a 4 finále a Bayern 6 titulů a 5 finále, takže z tohoto pohledu je AC úspěšnějším klubem, ale nemyslím si že by to bylo nějak výrazně.

Reagovat
St. Pauli

Ano. To vidime stejne. Ze Serie A nikdo, ani ten Juve neni > Bayern.

Reagovat
mistr129

Real jsou mrtki, obecně asi stavím při kombinaci historie, současnost a klubové hodnoty a tradice nejvýše Bayern a Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Přání otcem myšlenky.

Reagovat
mistr129

Přání je, aby to byly Arsenal a Slavia, do toho je bohužel daleko

Reagovat
St. Pauli

To je zajimavy nazor, je mi vlastne dost symaticky, ale obavam se, ze lidi to na tyhle planete vnimaji jinak.

Reagovat
Muffi

Absolutne to plati jen o Realu.

Lze argumentovat u Barcelony, City a United, zbytek ani nahodou.

Reagovat
LFCreds

Dať United nad Bayern a Liverpool

Reagovat
Mr.Mike

Historicky City urcite ne

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Muffi

Ale soucasnosti ano. Naproti tomu United jsou 11 let bez titulu.

Navic i United a Barcelona tam jsou predevsim diky Alexovi a Messimu.

Reagovat
Mr.Mike

Historicky Real je uplne nej

Pak United

Dalsi uz tam jsou vicemene podobne ..Liverpool, Bayern, Barca, Juve, AC a dalsi

Reagovat
Uwe háže buly

Real beru jako nejvyšší metu. Druhý dělený místo Bayern, Barca. Pak LFC, MU, historický i italský top3, ale poslední roky hrozně ztrácejí.

Reagovat
Salfovic

Zato ManU poslední roky válí.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nodi

To asi záleží na preferencích, bude na tom stejně jak ostatní velkokluby. Pak ti třeba radši půjde do Španělska / Itálie za teplem, nejlepší liga je zas určitě v Anglii, máš tam i asi nejlepší trenéry, to je jistě motivace, pak asi záleží co za typ hráče jsi, pro jakej fotbal a pod. A to nemluvím o tom komu si fandil v dětství a pod. Taky je třeba si uvědomit že 45 letý fanda zažil jinou éru než 23 letý hráč a jazyky jistě hrajou roly a pak samozřejmě kdo všechno o tebe stojí, co a kolik ti nabízí a pod.

Reagovat
icemike

Na historii sere pes.

Reagovat
r.mrazik

"Nedávno mimochodem podle údajů ze serveru transfermarkt.de klesla Daviesovi tržní hodnota o 10 miliónů na nynějších 60 miliónů."

jaky ma rating ve Fife? at jsou ty info kompletni

jinak agent klasicky typek...pozice bayernu je uplne v pohode

chces? fajn...nechces? pomazes...

Reagovat
Bucky

Agent má naprostou pravdu - jestli se chtějí s někým z klubu bavit 7 měsíců a nikdo jim nereaguje, protože mají interní bordel a pak si najednou vzpomenou, že musí být do 2 týdnů rozhodnuto, tak smůla. Bayern to samozřejmě udělat může, ale za kokoty budou oni, ne hráč nebo jeho agent. Dávat někomu ultimátum uprostřed jara, kdy se potřebuješ soustředit na výkony, abys ze sezóny aspoň něco zachránil, je obecně dost debilní tah.Navíc rok a čtvrt před koncem smlouvy. Bayern je delší dobu v rozkladu a tyhle kroky tomu fakt napomáhají. Vedení chce působit, že mají vše pod kontrolou, ale působí to přesně naopak.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
fenixLFC

ta pravda je niekde uprostred. povedat ze to nie je fer atd je prehnane, je to proste klasicky postoj kedy chcu mat situaciu vyriesenu aby zacali pripravovat leto co sa tyka financii, strategie a dalsich veci. na druhu stranu je ale pochopitelne ze hraci chcu pockat na to kto bude novym manazerom

Reagovat
Bucky

To souhlas, byla by chyba věřit bezmezně jen jedné straně. Ale to info od agenta dává celkem smysl s ohledem na to, co se děje ve vedení klubu v posledním roce. Ale taky je pravda, že předtím to prozdržovával zase on. Jenže on taky následně nedal žádné ultimátum.

A nefér mi to teda připadá. Když u nás ve firmě klienta dva měsíce uháníme s podklady na jeho hlavní akci roku a on nic a pak napíše den před startem, že tady máte podklady a nasaďte ASAP, tak mu taky vysvetlíme, že sorry, ale nasadíme podle kapacit a neručíme, že to bude na začátek akce, když nedal podklady s alespoň týdenním předstihem, jak je domluvené. Tohle mi nepřijde až tak jiné, pokud s nimi 7 měsíců nikdo nekomunikuje a pak mu dají v rozběhnuté sezóně najednou 14 dní na rozhodnutí, to mi přijde dost hloupé.

Reagovat
Talker

On žádné ultimátum dávat nemusí, on chce ideálně nechat doběhnout smlouvu a pak si říct o tučný bonus. Nebo rovnou si nechat nasypat 20 mega. Což tak nějak ultimátum je.

Vždyť sám agent říká, že chce vědět, v jakém stavu bude kádr, takže určitě nebude chtít podepisovat v květnu/červnu, ale řekne, že si počká na konec přestupáku. A následně řekne, že se mu to nelíbí a že smlouvu nepodepíše, poku mu nedají šílenou raketu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

agentovi po pravde vubec neverim

nabidku dostal pred rokem...od te doby se rozmysli a ted jsou prekvapeny,ze chce bayern vedet,na cem jsou

uz jen to,ze s tim jde do novin je jasny,jak si to typek prikrasli pro sebe

vsak to nevidime poprve ne?

a ze to je uprostred jara a podobne...vsak tehdy se domlouvaji obchody

Reagovat
Bucky

Nabídku dostal před rokem, ale to neznamená, že ji přijme bez výhrad v té podobě. Vyjednávání o podobě smlouvy je normální.

Reagovat
Bucky

A ano, jednání sice probíhají v sezóně. Ale ultimátum v rozběhnuté sezóně je něco dost jiného. Hele, je to problém Bayernu, oni si vytváří situaci, kdy se v kabině místo fotbalu bude řešit, kdo tam bude nebo nebude příští sezónu a kdy hráč při nástupu na hřiště bude mít v hlavě to, že ho klub defacto vydírá (každé ultimátum je svým způsobem vydírání z nějaké (občas jen domnělé) pozice síly). Nikdo nebrání Bayernu jednat o potenciální náhradě a případné ultimátum dát Daviesovi po skončení sezóny, pokud chtějí podepsat náhradu na začátek přípravy. I tak se to v pohodě stihne. Nevidím jediný důvod, proč něco takového dělat v téhle fázi sezóny, kdy v lize nesmí už ani klopítnout, aby byla aspoň teoretická šance na titul a v LM hrají v podstatě o všechno.

Reagovat
r.mrazik

je to problem hrace a agenta

naopak hrac vydira klub,kdyz premysli,jestli to prijme nebo ne

znovu...obchody se hlavne delaji uz ted a ne az po skonceni sezony a je jedno,kdy se smlouva podepise

vsak jedna stejne agent

vy z toho delate stresove situace a pritom je to normalni vyvoj

Reagovat
Nickname 9

Tak takhle to není, sám ten agent v květnu minulého roku řekl, že bude lepší počkat s vyjednáváním do roku 2024

Reagovat
Bucky

Květen ale není 7 měsíců zpět. Je logické, že při změně vedení se snaží spojit s novým vedením a zjistit jaký je jeho postoj.

Reagovat
Nickname 9

Jenže nový sportovní ředitel je tam necelý měsíc.

Reagovat
r.mrazik

a hlavne postoj je stale stejny...hrace chteji ale nechteji mu dat 20 mega

na tom neni nic sloziteho..akorat agent se snazi dostat klub temi kecy pod tlak

klasika

Reagovat
Talker

To vážně někdo bere vážně agenta, že nikdo neřešil smlouvu hráče ze základu a nechávají ji dojet?

Vždyť je naprosto jasný, že agent lže. Nabídky smlouvy určitě dostal, jen je poslal do prdele, že se chce hráč soustředit na "sezonu/zápas/přípravu/regeneraci/rodinný život" a snaží se to natahovat co nejdéle.

Agent a hráč zneužívali dobrou vůli Bayernu jednání odložit a když se rozjela jednání o Realu, tak toho zneužívají.

Reagovat
r.mrazik

presne

vsak je to uplne jasny

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Freedo

Základní karta má 83, ale dostal ve FUT docela brutální Flashback kartu s 99 pace.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Seydou Doumbia

v ut má každá mrdka kartu o 15 ratingu výše to je šaškárná pro děti jak dojit peníze z rodičovských karet jen...ut bylo dobré 2015 nebo tak, potom každý rok větší mrdka

Reagovat
Freedo

Jo, občas je to na hlavu, jaký karty vydávají. A ten gameplay je hroznej, víc mě baví skládat týmy v appce než s nimi hrát. Ale tuhle sezónu poprvé hraju na PS, tak jsem to chtěl vyzkoušet.

Reagovat
Seydou Doumbia

mě celkem baví kariéra poslední dobou, hodně velký upgrade tam udělali a nehrál jsem to pár let tak mě to chytlo celkem

Reagovat
Salfovic

20 miliónů eur na sezónu

Reagovat
herbage

To jsem zvědavej, kolik mu nabídne Real

Reagovat
herbage

Romano píše, že salary not an issue, ale nedivil bych se, kdyby mu nabídli taky kolem 14. Přeci jen, zadarmo nebude a kolem 20 tam maj ty největší hvězdy. Zase si zahraje s Mbappem a jak říká klasik, s tím bych hrál pomalu i zadarmo

Reagovat
Salfovic

20 a víc tam má jen pět hráčů.

Reagovat
Talker

Což je prakticky půlka sestavy.

Reagovat
JackDaniels.

Ked vidim aky hráči sa kupujú za aké sumy, tak Davies by mal mať cenovku veľmi vysoko, 70M vyzerá byť adekvátna suma.

Reagovat
Luka3enko

Já mám Daviese mega rád, ale 70 mega za krajního beka, který ne vždy brání na 100% mi přijde moc. Za ty prachy bych si představil nejlepšího levého beka na světě, což je v mých očích stejně Theo Hernandéz.

Reagovat
JackDaniels.

S Theom musim súhlasiť. Ja si len myslim, ze Davies prináša do tímu neuveriteľne možnosti aj z pohladu ofenzívy. Uz vela krat sa ukázalo, ze krajni beci, ktori su ofenzívne na vysokej urovni mozu byt jednou z klucovych instankcii v mužstve. Led clovek vidi ceny za Antonyho, Mudryka, Maguiera(ani neviem ako sa to pise ), Kepa, Lucas Hernandez, Fofana, Cucurella za 65M€ , Mendy 57M€pod. Tak by som sa 70M € prilis nečudoval. Davies myslim, ze patri medzi to najlepšie na ľavej strane obrany co je k dispozici

Reagovat
Bucky

70 mega rok před koncem smlouvy mi přijde jako slušný nesmysl. 50 mega ještě OK, ale Bayern si nemůže dovolit takového hráče nechat rok na tribuně, kdyby s tím Real nesouhlasil. Vyjednávací pozici má určitě lepší Real, než Bayern. Jediná šance Bayernu je, že se do toho tradičně vloží nějaké PSG a dá Bayernu co si řeknou. Pak už je to jen o hráči, jestli kývne na PSG nebo výhružku Bayernu, že bude rok "bez fotbalu".

Reagovat
Neutron

Aj keby Davies nepredlzil a zostal do konca kontraktu v Bayerne nemyslim, zeby ho nechali sediet.

Reagovat
Talker

Já doufám, že ano. Tyhle hvězdičky si s kluby vytírají prdel už dost dlouho. Bayern by mohl udělat to, co my se Sarrem.

Reagovat
Neutron

Tak ja ti nevim, mozes pouzit hraca s jeho schopnostami a realne ti moze pomoct a byt rozdielovy, ale ty ho nechas sediet s tym, ze vyplatu dostane tak ci tak iba skrz to, ze po sezone odide a teda realne mu vyplatis plnu sumu kontraktu za kratsi cas. Mne to logiku nedava.

Reagovat
Talker

Mně ano.

Reagovat
Neutron

V poriadku ja sa ta ani nesnazim o nicom presvedcit.

Reagovat
Salfovic

Jedině kdyby už přivedli jeho náhradu.

Reagovat
Neutron

Vtedy by sa ho snazili asi aspon nejak spenazit podla mna. Proste na sediacich desiatkach milionov nikdy neziskas a pocit moralneho vitazstva nie je biznise k nicomu.

Reagovat
Talker

Tak já nemluvím o tom nechat si ho do konce smlouvy. Ale do léta, protože ligu nejspíš nedají, z poháru jsou taky venku a zůstává jen LM, kde můžou taky vypadnout.

Reagovat
Neutron

okej, asi som ta zle pochopil.

Reagovat
LFCreds

Reagovat
Seydou Doumbia

zase sarr je no name sračka 30 hráč kádru, davies je jeden z pilířu základní sestavy tam taky bude jiný metr u těch hráčů

Reagovat
Kucka

Tento trest se používá jen v ČR

Reagovat
Salfovic

Ale kdepak.

Reagovat
Kucka

Ok, Hanousek v Turecku Ale v top ligách jsem o tomto přístupu moc neslyšel a rozhodně ne u top hráčů, tam se vždycky nějak domluví.

Reagovat
Salfovic

U top hráčů je to moc vidět, ale jinak je to celkem běžná praxe. Třeba Jaroš o tom nedávno taky mluvil, že kdyby neprodloužil smlouvu, tak by mohl na hostování zapomenout a do konce stávajícího kontraktu by si nezachytal, což by byl v jeho věku prakticky konec kariéry.

Reagovat
Kucka

Good point, že u mladých a méně známých hráčů to ani nepostřehneš, když je odpálí i ve velkých týmech.

Reagovat
Luka3enko

Já si myslím, že se Bayern bude snažit o nějaký trade za jiné hráče a proto tu cenovku napálí, aby tam real poslal nějakého kvalitního hráče, jako kompromis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
okokolo

By me zajimalo, kdo v tom Bayernu zustane.

Reagovat
herbage

Kane a Dier

Reagovat
okokolo

Kane urcite ne

Reagovat
Nickname 9

Neskutečnej sráč ten agent. Minulý rok nechtěl jednat a teď si stěžuje, že s nimi 7 měsíců nikdo nemluvil. Nabídka je víc než férová, tak ať ji přijme, nebo ať vypadne. Rozhodně to není nepostradatelný hráč, vždyť i Guerreiro hraje poslední dobou líp.

Reagovat
Talker

Naprosto férový postoj z pohledu klubu.

Tohle určitě není první jednání ze strany klubu. Hráč to protahuje co nejdéle, aby měl co nejlepší vyjednávací pozici. Jeho volba a má na ní právo.

Na druhou stranu klub se může rozhodnout, že začne tu pozici řešit, protože budou překopávat kádr a nehodlají se handrkovat s Daviesem dalších několik měsíců aby nakonec za rok odešel zadarmo.

Reagovat
Heresy

Reagovat
Nickname 9

Reagovat
godwood

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
delfin

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
esmuellert

Reagovat
EaP

Ja si myslim, ze Bayern sa k tomu postavil uplne spravne. Nevediet , kto bude manazer je pre hraca podla mna absolutne nepodstatne. Pocas sezony si tiez neda hrac pauzu ak klub vyhodi trenera len preto, ze nevie kto bude jeho nahradou. Toto je dost trapny argument. Skor place , ze ich Bayern postavil pred hotovu vec , dame ti 14 mega a bud podpis alebo v lete ides na transfer list. Ak tam realne Davies zostat chce, tych 14 je uplne adekvatne jeho pozicii , i ked uz nie tak jeho posleenym vykonom. Ale je v nom potencial, preto mu tych 14 ponukaju. Agentovi zostali oci pre plac a nebide moct spekulovat , preto ten plac do medii.

Reagovat
fenixLFC

to kto bude manazer ale pre hraca podstatne byt moze, najma v obdobi kedy predlzuje zmluvu alebo prestupuje. tiez chce vediet co budu hrat ale najma aka bude jeho rola v time. argumentovat tym ze neodchadzaju ked pride novy trener nedava uplne zmysel kedze ti hraci pocas sezony prestupit nemozu. ale aj im sa stava ze pridu kvoli trenerovi, toho vyhodia a zrazu nie su preferovanou volbou a rozmyslaju co dalej. aby bolo jasne, ja som v tomto na strane bayernu, ale chapal by som aj ten point s novym vedenim. plus povedat ze hracom je jedno kto ich trenuje nie je pravda

Reagovat
EaP

Ak si pytas 20 mega rocne , je viac ako 99 percentny predpoklad , ze patris k tonu najlepsiemu na svete. A preto si myslim, ze ziadny trener ta nevyradi zo zostavy pokial tvoje vykony odpovedaju mzde a kvalite , ktoru za tu mzdu mas ukazovat. Takze ano, je uplne jedno kto pride. Ak bude hrat na 100 percent , a veri vo svoje schopnosti nieje dovod ocakavat, ze nebude hrat. Ani v Reale neostane Ancelotti vecne , a on podpise povedzme zmluvu na 5 sezon. Bude sa pri jednaniach pytat , kto bude dalsi trener ? To nedava zmysel. Messi podpisal novu zmluvu v dobe , ked nevedel, kto pride po Enriqueovi. A aj tak podpisal lebo tam chcel zostat.

Reagovat
Rudnevs

Ralf Rangnick is Bayern's first alternative in the event Xabi Alonso decides against a move to Munich. Bayern expect Xabi Alonso to make a decision within the next four weeks

Reagovat
St. Pauli

No, tak to uplne nevim teda.

Reagovat
St. Pauli

Ty se v tom placaji, to je hruzostrasny. Profesni slepota. Premysli tam vubec nekdo? Toho Xabiho chteji beztak jen proto, ze je prvni, a ne proto, ze je fakt dobrej.

Reagovat
Rudnevs

Prečo nie? Ralf svoje kvality už dokazovať nemusí.

Reagovat
Nickname 9

Zdroj? Já slyšel o De Zerbim

Reagovat
Rudnevs

De Zerbi by bol taktiež dobrý, za mňa obe voľby pre Bundesligu oveľa lepšie než vykrádať Leverkusen.

Reagovat
Heresy

vykradat .. spis dovest jednoho ze svych

Reagovat
Front hell

Jako kdyby u vás strávil celou kariéru

Reagovat
Tomanatura

To je jasne uz dlouho, podle me tam aj skonci. Sam se k tomu vyjadroval spis vyhybave. Prislo mi to stejne, jak kdyz se ptali Eberla, jestli by sel do Bayernu, kdyz skoncil Brazzo. Treba tam pujde jako mistr Evropy

Reagovat
Rudnevs

Rakúsko ako majster Európy, to by bola iná pecka, ale nečudoval by som sa, Rangnick už dokázal všeličo a Turkov nechali vo svete vyznieť, ako keby nikdy predtým nehrali futbal.

V Bayerne by bolo zaujímavé ho vidieť, z objektívneho hľadiska ako futbalový fanúšik proste chceš vidieť takého trénera v takom klube. Aj keď sa bojím, že by prišla ešte väčšia dominancia než doteraz. Nechápem, prečo ho fans Bayernu nechcú.

Jediné, na čom by to mohlo stroskotať je, že by narazil na všetkých tých papalášov nad ním pri rozdeľovaní právomoci, podobne ako kedysi Jürgen.

Reagovat
Bayern +

Okamžite predať. 20 mega ročne si nezaslúži a tie časy, kedy drvil Barcelonu sú už dávno preč. Navyše je to injury prone, 60 mega € bude pre nás darček z nebies.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Rich

Jeho agent lže, už od minulé sezóny se jednalo o prodloužení... Je to odporné, Davies, který trpěl depresemi a zraněními, tak klub za nim stál a i to je mu málo? Chce 20 mega? Za co? Není nepostradatelný a faktickou ironií je, že Gurreiro zahraje na levém beku mnohem lépe... Naprosto správné jednání od klubu, 14 milionů je slušný plat a pokud se mu to nelíbí, tak ať táhne...

Reagovat
Mateo16

Toto uz je davno DEAL DONE pre vsetky strany

Pre Real ktory ziska Daviesa

Pre Bayern , ktory uz ma nahradu v Theovi

Pre AC ktory už nahradu za Thea - Jimeneza

Vsetci v tomto kruhu to uz davno vedia

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Seydou Doumbia

jaký jimenez do ac?

Reagovat
-R2D2-

Tak je to kruh, takže logicky ten z Realu.

Reagovat
Seydou Doumbia

jo já ani nevím žr tam nějaký jimenez je

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele